• Emisiuni
  • Vocea României
  • Inca se cauta "Vocea Romaniei"! Cum au reusit trei concurenti sa-l cucereasca pe Smiley:

Inca se cauta "Vocea Romaniei"! Cum au reusit trei concurenti sa-l cucereasca pe Smiley:

Inca se cauta "Vocea Romaniei"! Cum au reusit trei concurenti sa-l cucereasca pe Smiley:

Martea trecuta, Smiley si-a intarit echipa cu inca trei concurenti plini de viata, care au reusit sa impresioneze asistenta.

De acum inainte Marian Vasilescu, Ionel Istrati si Catalin Dobre vor incerca sa treaca de toate etapele si vor lupta alaturi de antrenorul lor pentru marele premiu.

Catalin Dobre a cantat "I feel good" si le-a transmis o stare de bine tuturor celor din sala, dar si antrenorilor. Nu a durat mult si Smiley s-a intors, convins ca tanarul de 20 de ani din Brasov trebuie sa fie in echipa lui.

Daca nu ai vazut Vocea Romaniei, o gasesti pe voyo.ro. Iti faci cont in 30 de sec. si vezi GRATUIT toate editiile la calitate HD

Pe scena a gasit un concurent extrem de simpatic cu un look interesant, asa ca nu s-a putut abtine si l-a luat in brate.

Buna dispozitie a adus si cel de-al doilea concurent ales de Smiley. Ionel Istrati are 20 de ani este din Chisinau si este supranumit "Privighetoarea Nistreana".

Ii place sa creada ca atunci cand incepe sa cante nu se mai poate opri. Acelasi lucru s-a intimplat si la "Vocea Romaniei", cand "Buleria, Buleria" l-a facut pe Horia Brenciu sa regrete ca nu a apasat el butonul.

Surpriza cea mare a venit insa din partea celui de-al treilea concurent ales de antrenorul Smiley: Marian Vasilescu, o cunostinta mai veche de-a artistului de la emisiunea "Romanii au talent".

Tanarul de 20 de ani din Drobeta Turnu Severin este foarte fericit ca a fost selectionat, scrie stirileprotv.ro.

Acesta a fost sustinut din public de prietenul sau Adrian Tutu, castigator al primului sezon de la ''Romanii au talent".
 

Incearca AICI cea mai noua aplicatie marca protv.ro pentru Vocea Romaniei!

Intra aici si da LIKE la  Vocea Romaniei pe Facebook!

Vezi aici cele mai tari momente VIDEO din show-ul Vocea Romaniei!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni