• PRO TV
  • Nicoleta Luciu, Roxana Ionescu si Oana Ionita, in marea finala de la "Dansez pentru tine". Inna intra in ringul visurilor

Nicoleta Luciu, Roxana Ionescu si Oana Ionita, in marea finala de la "Dansez pentru tine". Inna intra in ringul visurilor

Nicoleta Luciu, Roxana Ionescu si Oana Ionita, in marea finala de la "Dansez pentru tine". Inna intra in ringul visurilor

Au fost inzestrati cu mult talent, dar si cu un suflet pe masura acestuia si tocmai de aceea au acceptat sa intre in ringul de la "Dansez pentru tine", unde isi pun pasii in slujba unor cazuri umanitare.

Vineri, 7 decembrie, in marea finala a acestui sezon al emisiunii, vor dansa pentru trei cazuri umanitare trei perechi aflate in premiera in aceasta formula pe ringul visurilor de la ProTV.

Renumita artista Inna danseaza in finala celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" pentru un caz umanitar, pentru care face echipa cu Emil Rengle. "Mi-am dorit dintotdeauna sa particip la Dansez pentru tine, dar de cele mai multe ori, programul meu a fost foarte incarcat", dezvaluie Inna.

"A sosit momentul meu si ma bucur foarte mult ca pot dansa pentru un caz umanitar, astfel impusc doi iepuri: ajut niste oameni care au nevoie, dar ma si distrez. Imi plac repetitiile, ma inteleg foarte bine cu dansatorii din balet, este cu siguranta o experienta frumoasa. Abia astept sa postez filmarea cu dansul pe contul meu de Facebook. O sa fie BOOM"
, a povestit artista.

Si cel mai bun tenisman roman al momentului, Horia Tecau, paseste in ring la bratul frumoasei Iulia Vantur, alaturi de care danseaza tot pentru un caz umanitar. "Este o experienta noua pentru mine si ma bucur ca mi s-a oferit aceasta sansa, din partea ProTV. Dansez pentru tine este o emisiune superba, daca voi reusi sa aduc putina bucurie in viata cuiva, prin prezenta mea aici, sunt onorat", a declarat Horia Tecau.

Desi obisnuit cu antrenamente extrem de solicitante, sportivul recunoaste ca emisiunea este un cantonament veritabil. "Repetitiile sunt mai solicitante decat credeam. De-abia acum imi dau seama cate ore de repetitii trebuie sa faci si cat efort trebuie sa depui pentru realizarea unui dans de cateva minute. Ma bucur ca in acest dans ma pot baza pe experienta Doinei si pe cea a Iuliei. Ne dorim sa ne simtim bine si sa realizam un dans frumos, pentru un caz umanitar", a continuat tenismenul.

Tot in marea finala, prezentatorii Povestirilor adevarate de la postul AcasaTV, Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru, arata prin dans ca sunt alaturi de un suflet care are multa nevoie de ajutor. "Am acceptat cu mare drag sa intru pentru a doua oara in ringul visurilor pentru o cauza nobila, pentru un caz umanitar. Fiindca nu suntem dansatori profesionisti, atat eu, cat si Dan incercam sa invatam cat mai repede coregrafia facuta de Doina Botis. E prima data cand dansam impreuna si prima data cand facem echipa si pe ringul de dans", a declarat Ioana Maria Moldovan.



"Este superb, senzational si foarte greu! Este una dintre cele mai frumoase provocari din viata mea din cel putin trei motive: nu am mai dansat la acest nivel niciodata, este prima oara cand dansez cu Ioana intr-o competitive si  este prima data cand voi dansa in fata atator telespectatori", a precizat Dan Cruceru.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni