INTERVIU EXCLUSIV: Ce dezvaluiri a facut Pavel Bartos, prezentatorul de la "Romanii au talent"

INTERVIU EXCLUSIV: Ce dezvaluiri a facut Pavel Bartos, prezentatorul de la "Romanii au talent"

Pavel Bartos si Smiley se numara printre cei mai indragiti prezentatori din Romania, cei doi putand fi urmariti in fiecare VINERI, de la 20:30, la PROTV, in show-ul "Romanii au talent".

Pavel Bartos a oferit un interviu exclusiv chiar inainte de startul primei Semifinale LIVE "Romanii au talent" in care a facut cateva dezvaluiri despre relatia cu Smiley si despre experientele traite pe scena si in culisele show-ului "Romanii au talent".

- Care este cel mai amuzant moment de la preselectiile Romanii au talent, care nu a fost filmat?

- A avut loc la Chisinau, cand ne-au asteptat angajatii hotelului in care am fost cazati, pe mine si Smiley, cu paine si sare. Parca eram sefi de stat. Momentul m-a amuzat, dar m-a si onorat si mi-a facut mare placere. Prima data am crezut ca este o farsa, dar era cat se poate de adevarat. A fost un moment foarte frumos de care imi amintesc cu drag.

- Care a fost cel mai emotionant moment de la preselectii?

- Cel mai emotionat moment de la preselectii a fost de departe cel al batranului care a decedat anul acesta. Pentru mine a reprezentat o lectie de viata extraordinara. A plecat frumos din viata asta.

VINERI, a doua Semifinala LIVE "Romanii au talent", de la 20:30, la ProTV!

- Smiley si Pavel sunt prieteni si in viata privata sau doar se inteleg foarte bine in proiectele de televiziune?

Desi am mai spus-o de 283 de ori, imi place sa o spun si pentru a 284-a oara. Relatia mea cu Smiley trece si dincolo de camera, este una foarte puternica si ii multumesc ca mi-a dat ocazia sa fiu prietenul lui.

- Iti aduci aminte prima zi in care te-ai intalnit cu Smiley? Cum v-ati inteles?

- A fost prima sedinta foto pentru proiectul Romanii au talent. A existat o asemenea chimie incat aveam impresia ca ne cunoastem de-o viata.

- Descrie ziua perfecta din viata ta.

Orice zi care incepe si se termina in familie. Daca intre timp mai am si un spectacol la teatrul Odeon sau un live la Vocea Romaniei sau Romanii au talent, este mai mult decat imi pot dori. De asemenea, o zi perfecta din viata mea poate fi si una dintre zilele de vacana pe care le am. Asa putine cum sunt…

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

- Cati fani vor o poza sau un autograf de la tine atunci cand iesi in mall?

- Nu stiu exact cati vor un autograf sau o poza. Ma bucur ca atunci cand lumea ma vede, zambeste. Cei care ma vad spun ca au impresia ca s-au intalnit cu un membru al familiei lor. 

- Care show este mai dificil pentru tine: "Romanii au Talent" sau "Vocea Romaniei"?

- Sunt doua lucruri diferite. La Vocea Romaniei sunt singur in fata celor patru antrenori extraordinari si acest lucru reprezinta o implicare mult mai mare. La Romanii au talent am un partener de nadejde si asa sunt mult mai relaxat. In acelasi timp, la Romanii au talent este si mult mai distractiv.

- Crezi ca daca participai la "Romanii au talent", in calitate de concurent, aveai sanse de castigi? Cu ce numar te-ai prezenta?

- Nu stiu, nu cred. Este un concurs foarte dificil, nu e atat de usor precum pare la televizor. Cu siguranta m-as prezenta cu un numar legat de meseria mea, aceea de actor. Probabil as gandi un moment de stand up comedy sau ceva in aceasta directie. Oricum, trebuie sa ai o inspiratie deosebita pentru a intruni toate criteriile pe care juriul si cei de acasa le vor si pentru a castiga.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni