Interviu EXCLUSIV cu Maria Hojda. Ce spune fosta concurenta despre experienta de la "Vocea Romaniei"

15 Septembrie 2015, 10:16

Interviu EXCLUSIV cu Maria Hojda. Ce spune fosta concurenta despre experienta de la "Vocea Romaniei"
Citeste mai mult despre: experienta, Maria Hojda, Vocea Romaniei,

Maria Hojda s-a remarcat pe scena Vocea Romaniei prin talent si determinare. A inceput sa cante inca din copilarie, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.  In cel mai recent interviu, Maria a marturisit ce a insemnat pentru ea participarea la "Vocea Romaniei":

- Cum a fost experienta Vocea Romaniei pentru tine?

A fost o experienta extraordinara si imi aduc aminte, cu drag, de fiecare moment in parte. Am descoperit multe lucruri si mi-am depasit niste limite. Am cunoscut o echipa cu oameni superbi si profesionisti. Loredana a fost o antrenoare minunata care s-a implicat total si ne-a indrumat cu drag si generozitate. M-am bucurat mult ca a fost si Ligia pentru ca ne-am sustinut si ne-am dat incredere una alteia. Le multumesc tuturor oamenilor pentru dragostea pe care ne-au impartasit-o. 

Vocea Romaniei incepe VINERI, de la 20:30, numai la PROTV!

- Care sunt cele 3 lucruri pe care le-ai invatat la Vocea Romaniei?

Sa ascult sfaturile celor din jur, dar sa-mi urmez intuitia.

Sa incerc sa fac dintr-o melodie care nu-mi place, un obiect de studiu. Sa o trec prin filtrul propriu in asa fel incat sa reusesc sa o cant si sa transmit mesajul mai departe. 

Sa imi depasesc zona de confort.

Sa nu mai cant atat de mult cu ochii inchisi.

- Care a fost primul proiect dupa Vocea Romaniei?

Imediat dupa terminarea concursului,  am inceput repetitiile pentru "Turneul Reveria" al Loredanei. 

- Ce alte proiecte ai mai avut intre timp?

Am primit foarte multe propuneri, insa nu se potriveau cu personalitatea si ideile mele legate de arta. Am avut, totusi, cateva concerte.

- Care sunt planurile tale pentru viitor?

Vreau sa gasesc oamenii potriviti cu care sa colaborez. Lucrez la niste idei, care se vor transforma ulterior in piese si sper un album. Nu vreau sa ma grabesc, nu vreau sa lansez mesaje si piese fara continut. Vreau sa le ofer oamenilor o parte din mine, din sufletul meu. 

- Ce le transmiti concurentilor de anul acesta?

Uitati ca sunteti in concurs. Bucurati-va de muzica. Descoperiti, descoperiti-va. Fiti sinceri si nu uitati ca noi cantam pentru oameni. Oferiti-le tot. Transpuneti-va in fiecare piesa pe care o cantati si vorbiti despre experientele voastre, prin muzica. 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies