• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Plangeam, radeam si cantam in acelasi timp!". Interviu cu Robert Reamzy de la "Vocea Romaniei": Afla care este cel mai mare vis al lui!

"Plangeam, radeam si cantam in acelasi timp!". Interviu cu Robert Reamzy de la "Vocea Romaniei": Afla care este cel mai mare vis al lui!

"Plangeam, radeam si cantam in acelasi timp!". <span style="color:#f00;">Interviu cu Robert Reamzy</span> de la "Vocea Romaniei": Afla care este cel mai mare vis al lui!

Robert Reamzy, concurentul care a intors toate scaunele la auditiile pe nevazute, cantand "I Just Can't Stop Loving You" a lui Michael Jackson  cu atat de multa emotie, incat a izbucnit in lacrimi la jumatatea piesei, povesteste intr-un interviu pentru protv.ro cum s-a simtit pe scena de la "Vocea Romaniei", cum au reactionat parintii lui dupa ce l-au vazut la TV si care este cel mai mare vis al lui.

Cum ti se pare Moga acum, ca ai ajuns in echipa lui?

Foarte usoara intrebarea! Si inainte sa intru in echipa aveam aceeasi parere. Faptul ca imi este antrenor nu face decat sa-mi confirme gandurile.

Este un om cu un suflet imens! Un om darnic, sensibil, foarte inteligent si talentat!

Daca ma gandesc la el ca la un artist, este INOVATOR! Are o imaginatie incredibila! Sensibilitatea din muzica sa face ca sound-ul fiecarei melodii sa se diferentieze de orice exista pe piata muzicala romaneasca.

Prestatia lui Robert este pe VoceaRomaniei.protv.ro. VIDEO AICI


Care a fost primul gand cu care ai urcat pe scena de la Vocea Romaniei?

Desi aspectul fizic si emotivitatea mea denota timiditate, acest aspect nu reprezinta un impediment pentru crearea actului artistic. Raman lucid si ma bucur de fiecare secunda de pe scena, asadar, emotiile  au fost constructive si am avut timp sa simt fericirea si nerabdarea din mine. Eram extaziat stiind ca pentru prima data in 18 ani, conta mai mult ca niciodata actul meu artistic!


Ce era in sufletul tau cand ai inceput sa plangi, la jumatatea piesei?

Voi tine mine acele secunde tot restul vietii!

Savuram scena, decorul si publicul... Speram sa se intoarca macar un scaun! Deodata am vazut doua scaune intorcandu-se si am simtit o explozie de fericire care imi cuprindea sufletul! Cand s-au intors si celelalte doua, am primit confirmarea de la Dumnezeu ca nimic nu e in zadar si ca nu degeaba avem capacitatea de a fauri vise si sperante.

Cand intr-un final am constientizat ca toti juratii sunt cu fata la mine si imi zambesc, am fost cuprins de cea mai frumoasa emotie simtita vreodata si vocea a inceput sa-mi tremure.

Apoi m-am simtit responsabil fara de juriu si public si din recunostinta am incercat sa ma redresez rapid si sa concentrez tot ce simteam in limbajul muzicii. Am vrut sa prinda glas fiecare fior al meu...

Intr-adevar plangeam, radeam si cantam in acelasi timp!


Cum te vezi peste 5 ani?

Vazand feedback-ul oamenilor care m-au primit in inimile lor, cred si sper ca peste 5 ani voi fi pe drumul desenat de Vocea Romaniei. Drumul spre cel mai mare vis al meu!


Care este cel mai mare vis al tau?

In opinia mea, oamenii simt lucruri mai coplesitoare si expansive decat ar putea descrie orice cuvant din orice limba. Poate nu s-au inventat inca cuvintele prin care oamenii sa comunice in intregime tot ce simt si ce gandesc. Aceasta necesitate a pus imaginatia omenirii la contributie,  astfel oamenii au creat cel mai sublim mod de comunicare... Arta..in forma ei cea mai fina si subtila - Muzica!

Cel mai mare vis al meu este daruirea! Cel mai mult in aceasta viata tumultoasa imi doresc sa transmit imagini, vise, emotii si sentimente prin muzica la un nivel consistent. 

Am multe lucruri de spus, dar cuvintele sunt uneori de prisos!


Ce iubesti cel mai mult (in afara de muzica)?

Cel mai mult iubesc zilele de toamna! Poarta un parfum si o muzica coplesitoare careia cu totii ar trebui sa-i dam importanta... Muzica este intr-adevar peste tot... iar toamna ne arata cele mai cuprinzatoare poeme simfonice in imagini!


Care sunt cele mai importante persoane din viata ta acum?

Mama...este mereu acolo pentru mine!

Laura Joe este Doamna Director  de la gradinita unde lucrez. Avem multe lucruri in comun. Este un om sensibil si curat care mi-a fost alaturi in cele mai grele momente din viata! A avut rabdarea si iubirea unei mame autentice!

George Potcovaru este omul care m-a facut sa adopt setea de perfectiune legata strans cu imaginatia neconditionata! 

Andra Bacila este prietena  si eleva care m-a invatat sa pastrez un zambet si atunci cand piesele din studiul pianistic sunt mai grele:)

Si cele mai subtile persoane sau chiar personalitati sunt copii! Au puterea de a-si imagina intregi scenarii cand se joaca si puterea de a ierta in cateva momente! Se bucura de lucruri marunte si sunt sinceri... Recomand oricui sa stea in preajma copiilor! Sunt calmant pentru durerile de zi cu zi! 

 

Ce reactie au avut parintii tai dupa ce te-au vazut la tv?

Mama a fost emotionata pana la lacrimi! A fost uimita sa vada reactiile oamenilor care cred in visul meu!

Tata sunt convins ca s-a bucurat si el. Am pierdut legatura cu el momentan...

Bunica se roaga de matusile mele sa ii faca cont pe Facebook sa poata vedea toate mesajele din partea sustinatorilor! :)) Nu s-au ridicat din fata calculatorului timp de 2 zile!

 

Ce ai face cu premiul daca ai castiga Vocea Romaniei?

Daca va fi sa fie, voi investi intr-o cariera muzicala!

Desi toti stim ca pare un cliseu, o parte din premiu il voi dona copiilor nevoiasi. Trebuie educati de mici si crescuti in simtul sensibilitatii, iubirii si al bunului gust, astfel vor fi mai putini oameni in penitenciare sau pe strazi iar societatea va evolua odata cu ei!


Care sunt "eroii" tai - de fictiune sau reali?

Batman, Capitanul America si Robin Hood. 

Eroii sunt oameni puternici, extrem de inteligenti si mai presus de toate salvatori!

Tchaikovsky a salvat demersul cronologic al muzicii cand oamenii au crezut ca au auzit tot ce se putea auzi in materie de muzica. Tot un inovator a fost si preferatul meu Chopin.

Michael Jackson este reflexia geniului muzical de mai sus transpus in viitor, in zilele noastre, unde amprenta sa se va simti puternic in continuare . Nici de la el muzica nu a mai fost la fel.


Care este moto-ul tau in viata?

De fapt, am doua in care cred cu tarie!

" Ïnainte de a fi artist, trebuie sa fii om "

"Perfectiunea nu e indeajuns de buna pentru mine, asadar adaug putin suflet "


Ce talent nu ai si ti-ar placea sa ai?

Sunt mult prea recunoscator lui Dumnezeu ca am deja un talent pentru care nu am facut nimic astfel incat nu imi pot permite sa ma gandesc la ce nu am si prefer sa muncesc cu toata recunostinta pentru a-l consolida.  Asa cum spunea George Enescu: " 1% talent si 99% transpiratie" . 

Show-ul "Vocea Romaniei" este integral AICI, pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni