Iti mai amintesti de Cosmin Arsene, concurentul de la "Vocea Romaniei"? "James Blunt" de Romania isi lanseaza primul videoclip

29 Mai 2014, 11:24


	Iti mai amintesti de Cosmin Arsene, concurentul de la "Vocea Romaniei"? "James Blunt" de Romania isi lanseaza primul videoclip

"James Blunt" de Romania, Cosmin Arsene, alaturi de Andrei Ionescu, lanseaza oficial videoclipul piesei "Come home". 

Fostul concurent de la "Vocea Romaniei" isi dezvaluie intr-un mod deschis sentimentele de dor prin realizarea primului videoclip din cariera sa.

 

Videoclipul emotionant marcheaza debutul artistului in muzica pop alaturi de colegul sau, Andrei Ionescu, producator si compozitor, cel care a realizat instrumentalul ce s-a armonizat perfect cu emotia pe care povestea melodiei o transmite.

 

 

Filmarile au durat doua zile si au avut loc in Bucuresti, videoclipul beneficiind de aportul actorilor Ionela Vasile si Andrei Iliescu, interpretii rolurilor din poveste. 

 

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  

 

Realizatorii clipului, Catalin Palavescu si Robert Aurariu, au construit scenariul urmarind ca mesajul si emotia piesei sa fie valorificate pe masura. Povestea prezinta cele doua personaje, iubitul si iubita in paralel, dar in momente cronologice diferite. 

 

In timp ce situatia barbatului este cea actuala, din prezent, personajul feminin reprezinta evolutia relatiei, motivele despartirii din final. Desi ea nu mai este acolo, scenariul este dublat conturandu-l pe el ca personaj intristat de sentimentul de dor, ceea ce reprezinta situatia actuala a relatiei, iar pe ea ca personajul fericit de la inceputurile relatiei, urmat de evolutia negativa determinata de greselile barbatului.

 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies