• Emisiuni
  • Vocea României
  • Iti mai amintesti de Loredana Ciobotaru de la Vocea Romaniei? Cum suna piesa lansata alaturi de Inna, Antonia si Alexandra Stan

Iti mai amintesti de Loredana Ciobotaru de la Vocea Romaniei? Cum suna piesa lansata alaturi de Inna, Antonia si Alexandra Stan

Iti mai amintesti de Loredana Ciobotaru de la Vocea Romaniei? Cum suna piesa lansata alaturi de Inna, Antonia si Alexandra Stan

Loredana Ciobotaru sau Lori, pe numele sau de scena, este cunoscuta publicului datorita participarii la Vocea Romaniei unde a ajuns pana in semifinale.

Pe data de 1 iunie, Lori a lansat un nou single alaturi de Inna, Antonia si Alexandra Stan. Primul piesa a celor 4 fete "Call the Police" este si prima melodie a proiectului GGirls.

Videoclipul a fost filmat la Palatul Noblesse din Bucuresti, in regia lui Roman Burluca. Daca pe Inna, Antonia si Alexandra Stan le vedem destul de des pe micile ecran, surpriza a fost Loredana Ciobotaru, care a revenit cu un look nou.


Inna a dominat topurile de anul trecut cu Diggy Down, dar si cu Bop Bop, pentru ca pe final de 2015 sa o ascultam cu Yalla. INNA, artista care a cucerit o lume intreaga cu melodiile sale si care se bucura de un succes rasunator la nivel international, va fi antrenoare in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Antonia a colaborat recent cu baietii de la Carla's Dreams pentru piesa Suna-ma, dupa ce a lansat o piesa impreuna cu Alex Velea, Vorbeste lumea. Alexandra Stan tocmai a venit cu videoclipul pentru Ecoute, dupa ce ne-a oferit un nou album, promovat prin intermediul track-ului Balans.

Tu ce parere ai despre aceasta colaborare?

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni