• Emisiuni
  • Vocea României
  • Iulian Nunucă este câștigătorul sezonului 10 Vocea României! Finala a fost lider absolut de audiență aseară

Iulian Nunucă este câștigătorul sezonului 10 Vocea României! Finala a fost lider absolut de audiență aseară

Iulian Nunucă este câștigătorul sezonului 10 Vocea României! Finala a fost lider absolut de audiență aseară

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României și a adus cel de-al cincilea trofeu în echipa Tudor. Cu o voce formidabilă și o personalitate aparte, concurentul a reușit să impresioneze antrenorii și publicul încă de prima dată când a urcat pe scenă, în etapa audițiilor pe nevăzute.

La numai 18 ani, Iulian atinge note uluitoare, iar fiecare reprezentație a sa este un adevărat spectacol. În finală, a încântat încă o dată publicul cu performanțele sale vocale și cu trei momente înălțătoare și a obținut cele mai multe voturi, care l-au transformat în câștigătorul sezonului 10.

Extrem de emoționat și cu lacrimi în ochi, Iulian Nunucă a declarat: „Nu am cuvinte, mă simt ca într-un vis, mă bucur enorm, în sufletul meu e o explozie. Țin trofeul în mână și sunt copleșit de emoții. Așa a vrut Dumnezeu, mereu am fost cu gândul la El, iar El ne răsplătește de fiecare dată pentru toată munca și pentru tot ce suntem. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au votat, datorită lor țin acest trofeu în mână acum și parcă nu-mi vine să cred. Și, în mod special, îi mulțumesc lui Tudor pentru tot”.

„Iulian e un copil pentru care mi-am dorit foarte mult acest cadou de Crăciun, pe care i l-a făcut publicul. Am avut o echipă extraordinară și cred că victoria lui Iulian e și victoria tuturor celorlalți concurenți din echipa mea. Cred cu tărie că toate momentele construiesc momentul din finală. Povestea lui Iulian este a unui copil care nu a avut foarte multe de la viață, a fost destul de mult timp singur în concurs. Cred că în finală a fost prima dată când l-a susținut cineva din platou, mama lui a fost alături de el. Mi se pare că este o poveste care poate inspira și alți copii, iar bunătatea acestui băiat și calitățile lui umane au ieșit la iveală în fiecare etapă a show-ului”, a spus Tudor Chirilă.

Vocea României a condus vineri seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 8.5 puncte de rating și 28.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 4.3 puncte de rating și 14.9% share. La nivel național, aproape 1.4 milioane de români au urmărit cea mai tare competiție a vocilor, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:35, aproape 1.7 milioane de români au urmărit drumul spre marele trofeu.

Finala sezonului 10 Vocea României a adus vineri seară un spectacol memorabil. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans au fost alături de concurenții din echipele lor, pe care i-au ghidat și i-au ajutat să strălucească în acest moment extrem de important pentru ei. Fiecare finalist a cântat câte trei piese: singur, o piesă împreună cu antrenorul și încă una cu un invitat special. Iulian a creat un duet magistral cu soprana Irina Baianț, Andra Botez a făcut un show de neuitat împreună cu surorile Oșoianu și Damian Drăghici, Winael Baldus și Raluka au creat un moment plin de emoție, iar Teodor Debu a încins încă o dată atmosfera pe scena vocilor, alături de Carla’s Dreams. Toate reprezentațiile au fost completate perfect de scenografii uimitoare și coregrafii care au pus în valoare fiecare concurent. 

Chiar dacă toți cei patru finaliști au avut un parcurs extraordinar în competiție și au încântat cu performanțele lor vocale în fiecare etapă, doar unul dintre ei a ieșit învingător. Publicul și-a ales câștigătorul marelui trofeu și al premiului în valoare de 100.000 de euro: Iulian Nunucă. Locul doi a fost ocupat de Andra Botez, urmată de Teodor Debu și Winael Baldus.

Au început înscrierile pentru sezonul 11 Vocea României! Toți cei care vor să facă parte din cel mai bun show al vocilor, să-și depășească limitele și să strălucească pe scenă, în fața a milioane de telespectatori, se pot înscrie pe vocearomaniei.protv.ro.

Cu experiența 360 powered by Vodafone EasyTech, Vocea României a putut fi urmărită așa cum nu a mai fost până acum. Ai fost alături de noi și ai făcut parte din poveste din confortul casei tale sau de oriunde! Totul, la doar un click distanță - https://www.protv.ro/vocearomaniei/vodafone360

Cu ajutorul unei camere 360 a fost disponibil turul virtual al platoului Vocea României, iar prestația concurenților văzută ca și cum ai făcut parte din public.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni