• Emisiuni
  • Vocea României
  • Julie Mayaya revine la "Vocea Romaniei" in cea de-a doua gala LIVE din acest sezon, la ProTV

Julie Mayaya revine la "Vocea Romaniei" in cea de-a doua gala LIVE din acest sezon, la ProTV

Julie Mayaya revine la "Vocea Romaniei" in cea de-a doua gala LIVE din acest sezon, la ProTV

Sambata, 7 decembrie, de la 20:30, la Pro Tv, magia continua la Vocea Romaniei in cel de-al doilea show live al sezonului, cand telespectatorii vor avea din nou ocazia sa isi sustina favoritii in cursa pentru titlul suprem si marele premiu de 100.000 de euro.

Concurenti “antrenati” pentru spectacol, piese alese pe spranceana, invitati speciali si surprize pe cinste, de toate vor avea parte cei care vor fi cu ochii pe Vocea Romaniei.

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI

 Daca in show-ul din 1 Decembrie, antrenorul Moga a trecut in postura de entertainer alaturi de What’s Up, Shift si echipa DeMoga, cu care a cantat in premiera piesa “La multi ani”, in aceasta editie a emisiunii, Julie Mayaya, detinatoarea en-titre a trofeului, revine pe scena care a consacrat-o.

Artista a pregatit o supriza pentru toti romanii: isi va lansa in direct noul single.

De-abia astept show-ul de sambata, mi-a fost dor de platoul de la Vocea Romaniei. Am emotii, dar sunt emotii cu care sunt obisnuita, de fiecare data ma uit cu drag la emisiune. Sambata aceasta veti asculta in prima auditie noua mea piesa, iar alaturi de mine va fi Zaza Band, trupa care ma acompaniaza de obicei si cu care cant la Serviciul Roman de Comedie”, a declarat cantareata.

Saptamana trecuta, jumatate dintre concurenti au trait pe propria piele emotiile primului show live la Vocea Romaniei. Spiritele s-au incins, tensiunea a razbatut dincole de micile ecrane, iar momentele artistice au depasit orice asteptari.

Cate doi concurenti din cei patru cu care au iesit la inaintare antrenorii au trecut in etapa urmatoare. Claudia Iuga si Iolanda Moldoveanu din echipa Smiley, Denisa Mosincat si Ana-Maria Mirica din echipa “brenciana”, Alina Dorobantu si Florin Mandru, “ingerasii” Loredanei, Andi Grasu si Jovana Milovanovic, elevii “Micului Mozart” sunt talentatii care au in continuare sansa sa isi indeplineasca visul prin muzica la Vocea Romaniei. Acum insa a venit randul celorlalti aspiranti la titlu sa isi arate “muschii vocali”, vorba Loredanei.

Saptamana aceasta, Smiley va sta cu sufletul la gura cand vor urca pe scena Stella Anita, Nicoleta Ticala, Adrian Nour si George Secioreanu. Georgia Dascalu, Florin “Du Hast” Ilinca, Mihai Chitu si “romanul” Arpi Torok il vor face pe Brenciu sa se dezlantuie din nou si sa-si pregateasca pachetul de servetele. Lori face “lumina” in ceea ce priveste sansa pe care o au la marele titlu Muneer, Marius Marin, Andrei Chermeleu si Kinga Farkas. “Mister Hit” i-a pregatit intens ca sa apara in fata intregii tari pe Angelo Simonica, Felix Burdusa, Elena Salaru si Sanziana Nicolae.

Ambitia va face din nou echipa cu talentul muzical, lacrimile vor curge si de fericire, dar si de tristete, iar voi veti avea primul cuvant de spus in ceea ce priveste prestatiile artistilor, sambata seara, de la 20:30, in a doua gala live a Vocii Romaniei, numai la ProTV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni