Knockout: Alexandrina Vlad, Ricardo Gabor și Andra Botez. Cine merge mai departe în etapa live-urilor, la Vocea României

02 Decembrie 2022, 21:35

Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, knockout,
Autor: Lorena Martin

O confuntare plină de emoții a avut loc în echipa Irinei Rimes! Alexandrina Vlad, Ricardo Gabor și Andra Botez au fost primii care au arătat de ce sunt în stare pe scena Vocea României. Iată cine a ajuns în etapa de live-uri!

Ricardo Gabor a fost concurentul care a apărut pe scenă într-un mod complet neașteptat. Îmbrăcat într-o rochie albastră, lungă și strălucitoare și cu o perucă blondă pe cap, el a reușit să transmită foarte multă emoție. În timpul prestației, el și-a dat peruca jos, din care au picat petale de flori.

Smiley a întrebat-o pe Irina dacă coregrafia a fost a ei, însă antrenoarea a negat.

„Momentele au fost frumoase, vă felicit pentru ce ați făcut, dar cred că niciunul dintre ele nu v-a pus la potențial maxima valoare. Și eu cred că Ricardo a avut un moment de show, mai cu schepsis”, a spus Smiley.

Irina Rimes s-a arătat șocată de momentul lui Ricardo, care a stârnit și o discuție între jurați:

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc când e vorba despre ai mei că îi cunosc cel mai bine. Vreau doar să zic, la Ricardo, asta era surpriza, nu? Noi n-am convenit să se întâmple asta pe scenă. Stăteam să mă gândesc dacă surpriza te-a ajutat sau te-a încurcat, mă simțeam ca pe muchie de cuțit”, a început Irina.

Deși prestațiile tuturor celor trei concurenți au fost impresionante, în etapa următoare a trecut Andra Botez.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS MOMENTUL COMPLET


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies