• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout: Bogdan Jeler, Carmen Cușa și Rianna Rusu. Cine merge mai departe în etapa live-urilor, la Vocea României

Knockout: Bogdan Jeler, Carmen Cușa și Rianna Rusu. Cine merge mai departe în etapa live-urilor, la Vocea României

Irina Rimes și-a adus pe scenă alți trei concurenți care s-au duelat în voce. Este vorba despre Bogdan Jeler, Carmen Cușa și Rianna Rusu. Iată cine a ajuns în următoarea etapă!

„Carmen, meritai o piesă mult mai bună pentru voce. Am înțeles gluma, am râs.. foarte multe gagici din viața mea au rămas cu impresia că sunt un fraier și probabil că sunt. Mie îmi place să fiu fraier. Ca stare, Bogdan mi-a plăcut cel mai mult, ca tehnică Rianna. Mi s-a părut că Rianna a încercat să ne arate tot pe piesa asta. Mie ca pachet cel mai mult mi-a plăcut Bogdan”, a spus Tudor Chirilă.

Smiley nu s-a arătat foarte încântat de piesele alese de Irina Rimes pentru cei trei concurenți:

„Pe niciunul nu v-a avantajat ce s-a întâmplat pe scenă. Bogdan a fost foarte rigid, Carmen a fost teleghidat, e mișto ideea în sine, dar piesa nu te-a avantajat deloc. Eu te-am auzit cântând chestii mult mai mișto și mai complexe. Rianna a jucat-o mai bine, dar nu cred că genul ăsta de piesă te prinde pe tine”, a spus Smiley.

Irina Rimes s-a arătat destul de deranjată de ceea ce au spus ceilalți antrenori, motiv pentru care a avut de punctat anumite aspecte care au stârnit controverse.

„Eu n-o să fiu de acord cu colegii mei. Poate, mă gândesc, că având cele trei momente puternice, după cum s-a spus, e foarte greu să zici ceva și atunci găsești niște particularități, iar de asta s-a comentat atât”, a spus Irina.

La final, după prestațiile artiștilor și comentariile antrenorilor, Irina Rimes a ales să meargă mai departe cu Rianna Rusu:

„O să merg mai departe cu Rianna!”, a spus Irina Rimes.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS MOMENTUL COMPLET

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni