• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout: Corina Ivanov, Daniel Ciurea și Anastasia Budesteanu. Cine merge mai departe în etapa live-urilor, la Vocea României

Knockout: Corina Ivanov, Daniel Ciurea și Anastasia Budesteanu. Cine merge mai departe în etapa live-urilor, la Vocea României

Denis de la The Motans și-a ales și el cei trei concurenți pentru cel de-al doilea knockout: Corina Ivanov, Daniel Ciurea și Anastasia Budesteanu. Iată cine a ajuns în etapa live-urilor!

„Mi s-a părut că a fost foarte cuminte la fiecare dintre voi și că putea fi mai mult, mult mai mult. Nu știu dacă e de la piese.. Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului. Eu zic că e de la antrenor”, a spus Tudor Chirilă.

Theo Rose s-a bucurat de prezența tuturor celor trei, însă a susținut că se putea mai mult la fiecare dintre ei.

„Eu o să închei pe o notă mai pozitivă, o să spun doar lucrurile care mi-au plăcut la voi. Cred că v-aș da trei note de 10: Corina, 10 la atitudine, la autenticitate i-aș da lui Daniel, iar la voce Anastasiei”, a spus Irina.

Denis de la The Motans a fost cel care a făcut diferența! El a ales să meargă mai departe cu Anastasia Budesteanu:

„O să iau în considerare toate lucrurile care s-au spus aici. Eu decid să îmi dau mie o șansă de a alege o piesă mai bună pentru Anastasia”, a fost decizia lui Denis.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni