• Emisiuni
  • Vocea României
  • La 23 de ani si-a gasit alesul. Brighi, concurenta de la "Vocea Romaniei", a imbracat rochia de mireasa. Cum a aratat frumoasa artista in cea mai importanta zi din viata ei

La 23 de ani si-a gasit alesul. Brighi, concurenta de la "Vocea Romaniei", a imbracat rochia de mireasa. Cum a aratat frumoasa artista in cea mai importanta zi din viata ei

La 23 de ani si-a gasit alesul. Brighi, concurenta de la "Vocea Romaniei", a imbracat rochia de mireasa. Cum a aratat frumoasa artista in cea mai importanta zi din viata ei

La numai 23 de ani, Brigitta Balogh este prima artista din Romania care a colaborat cu Snoop Dogg pentru melodia "Play me like a violin", care a strans aproape 7 milioane de vizualizari pe YouTube.

Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televiziorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia “Fii Antrenor” din App store si Google Play.

 

Cunoscuta sub numele de scena Brighi, tanara a colaborat in trecut cu HaHaHa Production, casa de productie a lui Smiley, care a produs single-ul pentru rapperul american, iar pentru a gasi vocea perfecta, producatorii au ascultat zeci de demo-uri.

 

"Cautam de mult timp o voce feminina pentru aceasta colaborare. Ne-au ajutat foarte mult demo-urile pe care le-am primit pe site-ul nostru. Brigitta are un timbru vocal deosebit, pe care noi l-am gasit ca fiind foarte potrivit pentru aceasta colaborare. A trebuit sa ascultam foarte multe demo-uri, iar decizia nu a fost una usoara", spunea atunci Serban Cazan, reprezentat al HaHaHa Production.

 

Dupa ce la "Vocea Romaniei" a facut furori cu vocea ei, in weekend-ul care tocmai a trecut Brighitta si-a unit destinele cu Alex. Tanara a stralucit si de aceasta data, iar imaginile postate pe pagina de Facebook au primit o multime de aprecieri si de comentarii pozitive.

 

 
 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni