La auditiile pe nevazute, band-ul Vocea Romaniei a pregatit peste 100 de piese in 8 zile!

23 Septembrie 2015, 14:39

La auditiile pe nevazute, band-ul Vocea Romaniei a pregatit peste 100 de piese in 8 zile!
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, auditiile pe nevazute,

Tobe, chitare, clape sau percutii, acestea sunt doar cateva dintre instrumentele care transforma fiecare interpretare a concurentilor de la Vocea Romaniei intr-un show complet!

Pentru fiecare melodie, band-ul show-ului lucreaza alaturi de concurenti, astfel incat fiecare moment de pe scena Vocea Romaniei sa fie unul plin de emotie si sa intoarca scaunele celor patru antrenori.

Band-ul Vocea Romaniei este format din sase dintre cei mai buni instrumentisti din Romania: Paul Ilea (Head of Band, percutii, samplers, DJ), Sebestyen Joo (chitara bas), Adrian Tetrade (tobe), Viorel Sirbu (clape), Mirel Cumpanas (chitara), Diana Ganea (chitara). 

Pentru etapa auditiilor pe nevazute, au fost peste 100 de piese pe care le-am invatat intr-un timp foarte scurt, in numai opt zile. Daca facem un simplu calcul, inseamna peste 10 piese pe zi. Poate parea imposibil pentru unii, dar cu aceasta echipa de muzicieni, sunetisti si editori muzicali, totul e posibil, nu ne mai sperie nimic! A fost o provocare si suntem incantati de rezultat!”, a declarat Paul Ilea, producator muzical Vocea Romaniei.

In fiecare vineri, de la 20:30, cele mai bune voci rasuna pe scena Vocea Romaniei! 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies