• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • La trei luni de la despartire, Sore si Rapha dezvaluie cum li s-a schimbat relatia, atat in serial, cat si in viata reala

La trei luni de la despartire, Sore si Rapha dezvaluie cum li s-a schimbat relatia, atat in serial, cat si in viata reala

La trei luni de la despartire, Sore si Rapha dezvaluie cum li s-a schimbat relatia, atat in serial, cat si in viata reala

Sore si Rapha vorbesc despre relatia lor din serialul "Pariu cu viata", dar si despre prietenia lor din viata reala.

La inceputul anului, cei doi tineri actori au anuntat pe Facebook ca povestea lor de dragoste s-a incheiat. La trei luni de la despartire, Sore si Rapha au vorbit intr-un interviu pentru ProTV Magazin cum le-a afectat acest lucru relatia de la filmari.
 

Toate episoadele din "Pariu cu viata" sunt disponibile INTEGRAL pe voyo.ro

"Relatia profesionala nu este afectata in nicio masura pentru ca am stiut de la bun inceput sa diferentiem tipul de relatie de acasa cu cel de la job. in plus, suntem foarte buni prieteni in continuare, avem gasca comuna de amici deci iesim impreuna aproximativ la fel de mult ca inainte doar ca acum nu mai suntem iubiti", a declarat Sore.

"De la inceputul relatiei noastre am luat in considerare posibilitatea ca, la un moment dat, ne vom desparti si in acelasi timp vom lucra inca impreuna, asa ca ne-am acomodat foarte bine cu situatia si nu avem nicio problema la munca" a tinut sa precizeze si Rapha.

Amandoi sunt de parere ca doi fosti iubiti pot fi prieteni buni dupa ce au pus punct relatiei? "Noi suntem exemplul ca se poate!" spune Sore cu mandrie. "Suntem foarte buni prieteni, asa am inceput si ar fi fost pacat sa pierdem o prietenie ca a noastra", adauga si Rapha.

 

Cum evolueaza personajele voastre in sezonul 4?

Sore: Sara redevine personajul negativ, pentru ca intra intr-o serie de evenimente marcante, care ii vor schimba viata, atat ei cat si lui Cristi. imi doresc foarte mult ca fanii serialului sa invete din experienta Sarei si sa se fereasca de tentatiile vremii in care traim.

Rapha: Cristi si Sara vor intampina mari probleme in acest nou sezon. Probleme grave care le vor afecta relatia

 

Pana acum, care a fost cea mai mare provocare pentru voi de cand ati intrat in acest proiect?

Sore: intregul proiect a reprezentat si reprezinta in continuare pentru mine o provocare pentru ca joc un personaj total diferit de cum sunt eu in realitate iar asta imi face o deosebita placere. Consider ca orice actor isi doreste sa faca un rol de compozitie iar eu ma declar norocoasa ca fac asta de 2 ani de zile. Sara este un exemplu de personaj care a trecut de-a lungul timpului prin experiente marcante si totusi ramane printre favoritii publicului. Multumesc tuturor celor care m-au sprijinit in aceasta calatorie minunata numita actorie!

Rapha: Cred ca pentru toti provocarea cea mai mare este sa evoluezi pe zi ce trece si acest lucru este foarte bun pentru ca invatam de pe acum cu ce se mananca aceasta meserie.


Citeste tot interviul pe protvmagazin.ro!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni