La La Band concerteaza in parc

La La Band concerteaza in parc

Aventurile celor 20 de tineri talentati din LaLa Band continua si luni, de la 20.30, in serialul pentru toata familia, „Pariu cu viata”, difuzat de Pro Tv. In incercarea de a-si rascumpara greseala elevii Colegiului National de Arte se decid sa concerteze in parc, iar banii stransi sa-i dea profesoarei de teorie muzicala, Dorina (Manuela Ciucur), concediata din cauza lor.

Gestul este un marinimos iar concertul in aer liber un real succes. „Ideea de a canta in parc ne-a suras imediat tuturor, iar la filmari lumea se oprea si se uita la noi, unii chiar ne-au aplaudat si ne-au felicitat”, marturiseste interpretul lui Andrei, Dorian Popa.

Momentele comice nu lipsesc nici ele, luni, de la 20.30 , la Pro Tv.  Gica Popa (Radu Gabriel) isi ia concubina de brat, pe Tantica (Elvira Deatcu), un buchet de flori in mana si se decid sa le faca o vizita cuscrilor, familia Anghel. Odata ajunsi acasa la Andrei (Dorian Popa) cei doi incep sa caute in toata casa, spre socul initial si apoi spre amuzamentul Ancai (Cristina Ciobanasu).

„Tantica se simte bine, merge intr-o vizita foarte importanta asa ca se imbraca pe masura evenimentului, cu cele mai stralucitoare haine. Mi-a fost greu sa merg pe strada imbracata asa, lumea se uitala noi ca la urs, dar momentele sunt  extrem de amuzante iar cei de acasa se vor distra copios”, marturiseste Elvira Deatcu.

Viata Ioanei (Alina Eremia) se complica si ea cand fata afla ca un mare interlop isi doreste sa puna mana pe ea. Pentru a-si salva tatal fata  decide sa dea ochii cu Johnny, un barbat de care se teme toata lumea.

Aventura continua, unele mistere se lamuresc si altele se adancesc luni, de la 20.30, in Pariu cu viata”, un serial care a cucerit deja intreaga familie. 

Fanii nerabdatori sa afle ce se intampla in serialul lor preferat, pot urmari episoadele in avans, pe www.voyo.ro, in fiecare luni, de la ora 10.00 pana la ora 20:30.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni