LaLa Band, pe aceeasi scena cu Horia Brenciu!

LaLa Band, pe aceeasi scena cu Horia Brenciu!

Doar patru zile au mai ramas pana la cel mai mare concert al acestui sfarsit de an! Cu o scenografie impresionanta, jocuri de lumini si lasere spectaculoase si momente muzicale inedite, “LaLa Happy Xmas” se anunta a fi unul dintre cele mai grandioase evenimente din Romania.

LaLa Band, trupa-vedeta a serialului-fenomen “Pariu cu Viata”,  a petrecut deja zeci de ore in sala de repetitii, pentru finalizarea coregrafiilor, special realizate pentru marele concert din 8 decembrie. Mai mult decat atat, in ultima perioada, tinerii din LaLa Band si-au dedicat timpul exclusiv pregatirii show-ului incendiar, in cadrul caruia vor lansa oficial, impreuna cu MediaPro Music, cel de-al patrulea album din cariera: “LaLa Dance – LaLa Love Stories 2” (dublu cd).

 O echipa de peste doua sute de oameni stau in spatele acestui proiect impresionant, fiecare ocapandu-se de productia concertului in cel mai mic detaliu, pentru ca totul sa iasa ca la carte. Scenografi, echipa tehnica, stilysti, make-up & hair artisti, coregrafi si multi altii muncesc cot la cot pentru a le pregati miilor de fani care si-au anuntat déjà prezenta la Sala Polivalenta, o intalnire de neuitat cu idolii lor, trupa LaLa Band!

 Desi lista invitatilor-surpriza care vor urca pe scena alaturi de faimoasa trupa nu a fost dezvaluita, am reusit, totusi, sa aflam un nume extrem de important care va canta impreuna cu LaLa Band pe 8 decembrie! Este vorba de celebrul Horia Brenciu, pe care l-am surprins in timpul repetitiilor pentru “LaLa Happy Xmas”. 

"Eu sunt un fan al filmului, dar sunt si un foarte mare fan la muzicii, iar atunci cand cele doua se imbina pe micul ecran si muzica si filmul nu pot decat sa ma bucur foarte tare pentru acest fenomen. Cred eu ca cel mai placut produs pe care il poti livra publicului e o combinatie intre muzica si actorie, este exact ce s-a intamplat cu “Pariu cu viata” si exact ce s-a intamplat cu Lala Band, nu e de mirare ca au succes pentru ca fiecare dintre ei este extrem de bine inzestrat de la natura, de la Dumnezeu, m-am bucurat de succesul lor, pe mine ma bucura orice productie romaneasca de succes, asta inseamna ca publicul nu se multumeste numai cu lucruri din strainatate, numai cu lucruri din Anglia sau din America, ci se bucura de ceva romanesc. Atunci cand un produs romanesc umple salile bucuria mea se tripleaza, atunci cand acea trupa ma invita pe mine sa cant alaturi de ea si am refer aici la Lala Band, atunci bucuria mea e si mai mare". a declarat Horia Brenciu.

 

Daca va intrebati ce piesa vor interpreta artistii si ce moment au pregatit, nu va putem spune decat ca, pentru a descoperi, va asteptam pe 8 decembrie la Sala Polivalenta, de la orele 19:00.

Toti fanii care si-au achizitionat bilete VIP vor avea acces la sesiunea de autografe a trupei LaLa Band, care va avea loc incepand cu ora 16:00 la Sala Polivalenta.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni