• Emisiuni
  • Vocea României
  • Larisa Mihaes, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Uite cum arata nemachiata

Larisa Mihaes, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Uite cum arata nemachiata

Larisa Mihaes, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Uite cum arata nemachiata

Larisa Mihaes are 17 ani si este din Neamt, iar de cand i-a incantat pe toti cu vocea ei cand a participat la "Vocea Romaniei", tanara a intrat in atentia presei.

Iubeste muzica si ia lectii de canto. A locuit o perioada in Italia impreuna cu parintii ei, dar cand tatal ei s-a intors in Romania, a ales si ea sa faca acelasi lucru. Mama ei este inca in Italia. In perioada pe care a petrecut-o acolo a luat lectii de canto, iar vocea ei a impresionat profesorii.

I se spune des ca este frumoasa, insa nu vrea sa faca din asta principala ei calitatea deoarece stie ca are si o voce foarte buna pe care se bazeaza. Vocea Romaniei este cel mai important lucru care I s-a intamplat pana acum, si a stiut cum sa profite de aceasta ocazie pentru a demonstra ca este extrem de talentata.

In cea mai recenta imagine publicata pe pagina de Facebook Larisa a demonstrat ca este posesoarea unor trasaturi frumoase si ca nu se teme deloc sa apara in fata fanilor nemachiata si pe buna dreptate, nici nu are de ce.

Tenul impecabil, privirea patrunzatoare si atitudinea pozitiva o fac pe Larisa sa nu treaca neobservata, iar fanii ii apreciaza de fiecare data frumusetea naturala.  

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni