• Emisiuni
  • La Măruță
  • Laura Oana și Vlad Nicolici, declarații exclusive despre experiența Vocea României: „Sunt emoții foarte mari!”

Laura Oana și Vlad Nicolici, declarații exclusive despre experiența Vocea României: „Sunt emoții foarte mari!”

Laura Oana și Vlad Nicolici sunt doi dintre concurenții pe care Denis de la The Motans i-a avut în echipa sa la Vocea României. Parcursul acestora a fost și este unul extrem de interesant, având o poveste uimitoare. Invitați în platoul lui Cătălin Măruță, cei doi au vorbit despre experiența concursului, dar și despre alte detalii din viețile lor personale!

Laura Oana și Vlad Nicolici sunt doi tineri extrem de talentați, care au reușit să scrie istorie la Vocea României datorită momentului expoziv pe care l-au pregătit împreună pentru etapa duelurilor. Ambii făceau parte din echipa lui Denis de la The Motans la momentul respectiv, însă după acea ediție lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură.

În urma duelului, Laura Oana a rămas în echipa lui Denis, iar Vlad Nicolici urma să părăsească competiția. În acel moment, antrenorii au luat cuvântul: Tudor Chirilă și Theo Rose alături de Smiley au dorit ca tânărul să mai rămână în show. Alegerea lui Vlad a fost de a merge în continuare cu duol magnific format din cei doi artiști.

În etapa knockout-urilor, cea de săptămâna trecută, Laura Oana a părăsit competiția, iar Vlad Nicolici a mers mai departe alături de Theo Rose și Smiley.

Acum, cei doi au fost invitați în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde au făcut mai multe declarații exclusive despre show: 

„Sunt emoții foarte mari. Am lucrat în săptămâna asta în fiecare zi, încep live-urile”, a spus Vlad Nicolici.

„Am ieșit din competiție, viața a mers mai departe între timp, dar sunt acolo, totuși. Sunt cu sufletul alături de colegii mei și le țin pumnii să ducă cu bine emoțiile live-ului, sunt convinsă că e foarte greu”, a spus Laura.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni