• Emisiuni
  • Vocea României
  • Liviu Teodorescu, una dintre cele mai reusite transformari. Din concurentul timid de la "Vocea Romaniei", in artistul care canta cu Andra

Liviu Teodorescu, una dintre cele mai reusite transformari. Din concurentul timid de la "Vocea Romaniei", in artistul care canta cu Andra

Liviu Teodorescu, una dintre cele mai reusite transformari. Din concurentul timid de la "Vocea Romaniei", in artistul care canta cu Andra

Vocea Romaniei chiar schimba destine. Succesul fostilor concurenti care au fost hotarati sa isi urmeze visul si sa depuna efortul necesar pentru a ajunge la rezultate demne de lauda dupa terminarea show-ului sunt cel mai bun exemplu.

Evolutia fostului concurent, Liviu Teodorescu, de la adolescentul timid si visator la artistul complet, care canta alaturi de Andra este dovada clara. Single-ul sau de debut "Esti piesa" a urcat rapid in topurile muzicale si povestea sa a pornit chiar din platoul de la Vocea Romaniei.  

1. Crezi ca ti-a schimbat Vocea Romaniei viata?

Cu siguranta. Vocea Romaniei a fost momentul cheie al inceputului carierei mele, a fost momentul in care l-am cunoscut pe Marius Moga, omul care mi-a schimbat viata.

2. Cum a evoluat cariera ta dupa concurs?

Cariera mea a evoluat rapid, m-au luat pe sus evenimentele, cum s-ar spune. De la a canta in camera mea, in intimitate, am ajuns sa cant in fata multor oameni, sa impart cu ei fericirea si bucuria pe care le simteam doar eu pana atunci. Am ajuns sa joc intr-un serial de maxima audienta, Pariu cu Viata si sa fiu membrul celei mai iubite trupe la ora aceea, Lala Band. Apoi, am fost nevoit sa fac alegeri, care m-au mai urcat cateva trepte bune in cariera. Am intrat in echipa DeMogaMusic si uite ca pana azi am lansat primul single din cariera mea, "Esti Piesa" si am pe radio si pe TV o piesa, "Asa E Dragostea", cu unul din cei mai indragiti artisti ai Romaniei, Andra.

3. Cu care dintre fostii tai colegi de la Vocea Romaniei ti-ar placea sa faci un featuring? De ce?

Dintre fostii mei colegi de la Vocea Romaniei as alege sa fac un feat cu Cristi Sanda. E extrem de talentat si de muncitor.

4. Daca ar fi sa participi din nou la concurs, ce antrenor ai alege? Ai merge pe aceeasi varianta sau ai face o schimbare?

As merge pe aceeasi varianta, cu siguranta. L-as alege pe Marius cu toata inima.

5. Care e cea mai frumoasa amintire de la Vocea Romaniei?

Cea mai frumoasa amintire am trait-o in momentul in care am vazut 4 scaune intoarse, 4 oameni care zambeau ascultandu-ma. In momentul acela, nu am mai avut vreun dubiu: stiam ca pentru muzica sunt facut.

6. Cum ti se pare noul set-up Vocea Romaniei? Ce te-a impresionat cel mai mult cand ai fost in public la Auditiile pe Nevazute?

Noul set-up e... Wow. Lumini, scena, pana si scaunele sunt altele. E frumos ce se intampla anul asta la Vocea Romaniei. Am ales impreuna cu Marius duelurile de anul acesta si pot sa va spun ca totul se intampla la cel mai inalt nivel. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni