Liviu Teodorescu de la “Vocea Romaniei” colinda alaturi de Mandinga! Asculta-l AICI

23 Decembrie 2011, 11:27


	Liviu Teodorescu de la “Vocea Romaniei” colinda alaturi de Mandinga! Asculta-l AICI

Liviu Teodorescu, concurent in echipa lui Marius Moga la “Vocea Romaniei” colinda alaturi de trupa Mandinga. Imediat dupa semifinala concursului de la ProTV, cand a parasit competitia, Liviu a fost contactat de cei de la Mandinga pentru a inregistra impreuna un colind.

Noi am urmarit constant “Vocea Romaniei”, iar Liviu era printre preferatii nostri. Cand am vazut ca a parasit concursul ne-am gandit ca ar fi foarte frumos sa facem ceva impreuna in preajma Sarbatorilor. Pentru ca noi inregistram tot timpul piese pentru fanii nostri de pe Facebook, ne-am decis ca urmatorul proiect de acest gen sa fie alaturi de Liviu. Asa am inregistrat colindul “De Craciun”, care va putea fi ascultat si vazut pe Internet, pe pagina de Facebook a trupei”, a declara Sergiu Stoiadin, managerul Mandinga.


 

Liviu a primit cu mult entuziasm vestea acestei colaborari.  “I-am cunoscut pe cei de la Mandinga prin intermediul lui Marius Moga si ne-am imprietenit imediat. Sunt niste oameni foarte simpatici care stiu multa muzica si cu care m-am bucurat ca pot inregistra aceasta piesa. E prima mea colaborare cu o trupa cunoscuta si sper sa mai urmeze si altele :)”, a povestit Liviu.


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies