Cel mai emotionant moment de la "Vocea Romaniei". Loredana a plans cand l-a auzit cantand, iar Smiley s-a abtinut cu greu

29 Septembrie 2013, 11:33


	Cel mai emotionant moment de la "Vocea Romaniei". Loredana a plans cand l-a auzit cantand, iar Smiley s-a abtinut cu greu
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Aurel Niamtu, Loredana,

"Vocea Romaniei" este disponibila integral si pe Voyo.ro.

Un domn de 64 de ani, din Iasi este cel mai varstinic concurent al show-ului de la ProTV. Dragostea sa pentru muzica l-a adus in acest concurs, convins fiind ca emotia notelor muzicale nu are varsta.

Aurel Niamtu a inceput sa cante in 1969, cand a cantat cu cei mai importanti solisti ai muzicii usoare romanesti: Aurelian Andreescu, Dan Spataru, Stefan Banica, Stela Popescu.

Poti revedea emisiunea integral aici

Aurel a oferit o interpretare exceptionala, incarcata de emotie, a melodiei "Blestem", iar Loredana a fost extrem de impresionata de prestatia care nu a lasat niciun jurat indiferent.


Lori a izbucnit in lacrimi si a explicat de ce a decis sa apese butonul si sa-l ia pe Aurel in echipa sa: "Nu mi s-a intamplat niciodata la blind-uri. M-a busit plansul pentru ca despre asta este vorba: despre emotie, despre puterea de a transmite un cantec, o poveste, o vibratie direct acolo, la suflet".

"Eu va spun de ce nu m-am intors: interpretarea dumneavoasta este una extrem de sensibila, iar nu ma pricep la genul asta de piese si mi s-a parut ca sunteti potrivit pentru echipa Loredanei", i-a spus si Smiley.


 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies