• PRO TV
  • Loredana, Andra si Nicole Cherry, premiate la Mamaia Music Awards. FOTO

Loredana, Andra si Nicole Cherry, premiate la Mamaia Music Awards. FOTO

Loredana, Andra si Nicole Cherry, premiate la Mamaia Music Awards. FOTO

Loredana, Andra si Nicole Cherry au fost premiate vinerea trecuta in cadrul primei editii a galei Mamaia Music Awards 2013, care a avut loc la Crema Beach din Mamaia.

Andra a fost cea care a deschis evenimentul, sustinand un recital de exceptie pe scena din Mamaia, ei revenindu-i premiul pentru Best Female Artist. “Vreau sa va multumesc din suflet si sa va spun ca sunt unde sunt datorita voua! Am cei mai frumosi si devotati fani, premiul vi-l dedic voua! Va iubesc si sa stiti ca mereu cant din tot sufletul pentru voi!”, a spus indragita artista. 

Loredana a facut un super show pe plaja din Mamaia, fanii acesteia cantand si dansand impreuna cu celebra cantareata timp de aproape jumatate de ora. Cel mai bun cantec a fost ales “Viva Mamaia!”, imnul statiunii, cantat de Loredana, alaturi de Cabron, Alex Velea si Radu Mazare. “Multumesc Mamaia Music Awards pentru premiul primit. Viva Mamaia este cel mai bun cantec al verii. Le multumesc fanilor mei si le dedic lor acest premiu! Dragoste”, a spus Loredana. 

Nicole Cherry a primit titlul de “Cel mai bun nou artist”. “A fost o seara minunata. Vreau sa multumesc organizatorilor si celor care m-au votat si au fost alaturi de mine”, a spus adolescenta. Dupa ce a fost premiata, Nicole a cantat cinci piese, printre care si “Memories”, dar si o piesa noua, in prima auditie. 

Organizatorii evenimentului au acordat un premiu si pentru cea mai buna casa de discuri, trofeu castigat de MediaPro Music.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni