• Emisiuni
  • Vocea României
  • Loredana Ciobotaru, febletea lui Smiley, surpriza de proportii. Ce s-a intamplat de curand cu fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"

Loredana Ciobotaru, febletea lui Smiley, surpriza de proportii. Ce s-a intamplat de curand cu fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"

Loredana Ciobotaru, febletea lui Smiley, surpriza de proportii. Ce s-a intamplat de curand cu fosta concurenta de la "Vocea Romaniei"

Loredana Ciobotaru sau Lori, pe numele sau de scena, este cunoscuta publicului datorita participarii la Vocea Romaniei unde a ajuns pana in semifinale. Intre 2010-2014, Lori a facut parte din trupa Life on Mars cu care a incheiat colaborarea la inceputul acestui an.

Tanara de numai 24 de ani a lansat de curand primul single din cariera solo. Piesa se numeste “Sarutul” si a fost compusa de baietii de la Carla’s Dreams si produsa de Lukone. Prezenta la preselectii de la "Vocea Romaniei", Loredana a marturisit cum s-a schimbat viata ei dupa show.

 

 

Cum te-a transformat "Vocea Romaniei"?

 

"M-a ajutat enorm. De la "Vocea Romaniei" am ajuns la aceeasi casa de productie cu Inna, Global Records. Vara asta am lansat primul meu single si primul videoclip - "Sarutul" si pana si faptul ca acum dau acest interviu inseamna foarte mult. "Vocea Romaniei" te propulseaza, te lanseaza si e cea mai frumoasa si puternica recunoastere pentru un artist."

 

Ce sfaturi ai pentru cei ce de-abia de-acum incolo intra in competitia in care DOAR VOCEA CONTEAZA? 

 

"Ii sfatuiesc pe cei care abia de-acum incolo incep sa inteleaga ce inseamna "Vocea Romaniei", sa fie naturali, sa faca numai ceea ce simt pentru ca in felul asta nu vor da gresi niciodata."

 

Daca ar fi sa te inscrii din nou si sa participi, in echipa carui antrenor ti-ar placea sa fii?

 

"Il apreciez foarte mult pe Tudor Chirila ca artist. Poate ca as vrea sa fiu in echipa lui, dar nu stiu cum as reactiona daca as intoarce toate patru scaunele sau ce antrenor as alege. Cred ca as face ca data trecuta, ce simt pe moment."

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni