Loredana – antrenoare si dupa Vocea Romaniei

Loredana – antrenoare si dupa Vocea Romaniei

Loredana, antrenoarea de la Vocea Romaniei, nu este numai o artista desavarsita, care a lansat zeci de  hit-uri si s-a reinventat de fiecare data, ci si o profesoara de exceptie atat pentru elevii de la Atelierul de Muzica, cat si pentru concurentii din echipa sa din cea mai buna competitie a vocilor. 

 „Acesta este cel mai tare sezon de pana acum Vocea Romaniei! Am o echipa beton, care ma inspira si ma motiveaza! Am continuat sa lucrez cu toti cei care au fost in echipa mea si sa le fiu aproape in masura in care si ei si-au dorit! Oana Brutaru, care a fost in primul sezon in echipa mea, este vocal coach al echipei mele in acest sezon si profesoara de canto la Atelierul de Voce si Muzica, pe care l-am creat anul trecut. Impreuna cu Marius Marin, Ilinca Bacila, Cristi Nistor si Maria Hojda am colindat Romania in turneele mele, ei fiindu-mi alaturi pe scena.”, a spus Loredana.

Vocea Romaniei incepe VINERI, de la 20:30, numai la PROTV!

Pe langa activitatea intensa alaturi de Loredana, Oana Brutaru va lansa in toamna si o piesa solo. In momentul de fata, ea scrie si compune piesa si lucreaza la un proiect impreuna cu un alt concurent al editiilor anterioare Vocea Romaniei, Max Dragomir. 

“Vocea Romaniei a fost o oportunitate excelenta sa ma descopar si sa am incredere ca sunt pe drumul cel bun. Faptul ca am fost atat de inspirata si am ales-o pe Lori mi-a confirmat si mai mult ca asta e drumul meu. E tot ce si-ar putea dori cineva - sa invete de la cei ma buni. Dupa participarea la Vocea Romaniei, am ramas alaturi de Loredana, in backing, si am luat lectii de tehnica vocala de la ea si de la Lucia Ciobotaru. Cred ca ce m-a ajutat pe mine foarte mult a fost ca am crescut constant, experienta de viata si cea de scena ale Loredanei au fost doua lucruri care au contat in parcursul meu profesional. Cred ca imi lipsea increderea ca pot, iar ea a stiut sa ma ajute in permanenta. In prezent, lucrez la proiectul meu, in acelasi timp predau, cant, sunt vocal coach la Vocea Romaniei pentru echipa Loredanei si usor, usor ne pregatim pentru Sala Palatului. O sa fie o toamna plina, dar frumoasa. Abia astept!“, a declarat Oana Brutaru.

Marius Marin a fost si el implicat in proiectele Loredanei, cei doi au lucrat impreuna si au avut mai multe colaborari. Marius a semnat cu un label de muzica, iar in momentul de fata a terminat de lucrat a treia piesa din cariera sa, o piesa in care are foarte mare incredere. Marius compune si se pregateste intens pentru cat mai multe piese bune pe viitor.

“Experienta mea de la Vocea Romaniei a fost si va ramane unica. Am invatat ce inseamna scena si un public exigent, ce te obliga oarecum sa uiti de emotii si sa oferi tot ce ai mai bun. Dupa Vocea Romaniei am avut placerea sa particip la concertele din cadrul turneului Magic al Loredanei, o alta ocazie pentru mine de a lua contact direct cu publicul, de a ma obisnui cu el si de a face parte dintr-o echipa cu adevarat profesionista. Vocea Romaniei a facut toate astea posibile si mai mult. M-a ajutat sa ajung in fata oamenilor, sa ma cunoasca si sa ma dezvolt ca artist.”, a declarat Marius Marin.

Dupa fiecare sezon Vocea Romaniei, Loredana a avut colaborari cu concurenti din echipa sa, si nu numai, pe care i-a sustinut indeaproape. Incepand cu 18 septembrie, Loredana incepe cautarea celor mai bune voci din tara pe care sa le duca spre castigarea marelui trofeu Vocea Romaniei, sezonul numarul 5! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni