• PRO TV
  • Mai multi zombie raniti pe platourile de filmare de la 'Resident Evil'. Paramedicii au fost socati de ce au gasit :)

Mai multi zombie raniti pe platourile de filmare de la 'Resident Evil'. Paramedicii au fost socati de ce au gasit :)

Mai multi zombie raniti pe platourile de filmare de la 'Resident Evil'. Paramedicii au fost socati de ce au gasit :)

Echipajul de pe salvare chemat in ajutorul actorilor care s-au accidentat pe platourile de filmare din Toronto a avut un soc cand a ajuns la locul accidentului: sange peste tot, oameni aratand infricosator – si totusi, situatia nu era atat de disperata precum parea.

Dupa socul initial, echipajul de pe ambulanta a avut o misiune dificila: aceea de a distinge care rani ale pacientilor erau reale si care se datorau machiajului si sangelui fals folosit la filmari, scrie hollywoodreporter.com.

Actorii costumati in zombie pentru cel mai nou film “Resident Evil 5: Retribution” s-au ranit in timp ce trebuiau sa sara de pe o platforma pe alta, dar prima s-a miscat brusc, creand o prapastie in care 16 dintre ei au cazut de la inaltime.

In cele din urma, 12 actori au fost dusi la spital, cu rani variind de la vanatai si coaste rupte pana la un picior rupt.

 “Pe noi ne-a luat prin surprindere toata treaba asta”, spune unul din martorii care au asistat la salvarea lor.  “Am vazut privirea inmarmurita a primul medic ajuns acolo, parca scria pe fata lui “Oh my God!””, a povestit el.

7 dintre actorii-zombie raniti s-au intors la serviciu in aceeasi zi. Resident Evil: Retribution cu Mila Jovovich in rolul principal va fi lansat in septembrie 2012.


Foto: Splash News

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni