Începe Vocea României sezonul 9. Tudor, Smiley, Irina și Horia luptă pentru cele mai bune voci

05 Septembrie 2019, 12:39


	Începe Vocea României sezonul 9. Tudor, Smiley, Irina și Horia luptă pentru cele mai bune voci
Autor: Redactia

Dacă e vineri, e VOCEA! Mâine seară, de la 20:30, începe Vocea României, iar Tudor, Smiley, Irina și Horia sunt pregătiți să lupte pentru cele mai bune voci și pentru marele trofeu Vocea României.

Vinerea aceasta, 6 septembrie, concurenții din prima ediție a sezonului 9 Vocea României îi impresionează pe cei patru antrenori, iar lupta va deveni acerbă în momentul în care toți își doresc aceeași voce în echipa lor.

Irina Rimes și Horia Brenciu se vor duela în replici, pentru a aduce un concurent de partea lor: „Eu te invit în echipa Cosmos!”, va spune Irina, iar Horia completează imediat, cu „Eu te invit să rămânem cu picioarele pe pământ!”.

Smiley aproape că va rămâne fără cuvinte la una dintre concurente, a cărei interpretare îl impresionează în mod surprinzător: „Ai plecat de la minus, dar cu vocea ta ai ajuns la plus 100!”, declară antrenorul, sperând că o va avea alături în echipa sa. Tudor va încerca să se apropie de unul dintre concurenți spunându-i că numai el îl poate înțelege cu adevărat:
Interpretarea ta din această seară a emanat atâta căldură, energie și bucurie și nu cred că toți antrenorii din această competiție știu să o prezerve. De aceea, eu te-aș invita în echipa mea, în cazul în care dorești să continui acest concurs cu aceeași energie și bucurie.”

Cei patru antrenori sunt hotărâți să facă orice pentru a avea cele mai bune voci în echipe. Pavel este mai mult decât pregătit să calmeze emoții prea puternice și să liniștească spiritele din scaunele antrenorilor.

Concurenții aduc cele mai bune voci în casele tuturor românilor. Vinerea aceasta e VOCEA. Mâine seară, de la 20:30, doar vocea contează!

Vocea României – Doar vocea contează!

Vezi și Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea Romaniei


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies