• Emisiuni
  • Vocea României
  • Maria Mirabela, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", e mai seducatoare ca niciodata. Artista a lansat un nou videoclip:"Dragostea nu se stinge"- VIDEO

Maria Mirabela, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", e mai seducatoare ca niciodata. Artista a lansat un nou videoclip:"Dragostea nu se stinge"- VIDEO

Maria Mirabela, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", e mai seducatoare ca niciodata. Artista a lansat un nou videoclip:"Dragostea nu se stinge"- VIDEO

Cunoscuta publicului in urma participarii la “Vocea Romaniei”, Maria Mirabela Cismaru a inceput un nou proiect cu numele de scena Mira.

Mira a revenit ieri cu o noua piesa alaturi de What's Up si Kio, piesa care are toate ingredientele unui hit adevarat, care cu siguranta ca se va auzi peste tot.

Piesa se numeste "Dragostea nu se stinge", este produsa de cei de la Famous Production, iar videoclipul a fost regizat de Cercel Lazar.

Dupa melodia "Like", cu care si-a facut debutul in muzica, Mira a lansat piesa "Masca lui Zorro" si si-a schimbat stilul, adoptand tinute mult mai sexy, potrivite pentru scena. De altfel, cantareata isi surprinde in mod placut fanii de fiecare data cand posteaza pe pagina sa de Facebook cover-uri pe care le interpreteaza fara greseala.

In trecut, Mira a mai avut colaborari cu Allexinno si Zhao, iar incepand cu 2014, ea devine artist Global Records, casa de discuri a INNEI, fiind colega cu Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni