• PRO TV
  • Mariana Rosca a primit propunerea sa faca sex anal, insa a refuzat

Mariana Rosca a primit propunerea sa faca sex anal, insa a refuzat

Mariana Rosca a primit propunerea sa faca sex anal, insa a refuzat

\"Povestiri de noapte\" de luni, 15 februarie, a avut-o invitata, LIVE, pe Mariana Rosca, blonda lui Iri, care dupa ce a facut o seama de dezvaluiri hot in emisiune, inclusiv unde a pupat-o barbatul Monicai Columbeanu, si-a continuat confesiunile fara inhibitii pe site-ul www.acasatv.ro.

Dezinhibata, Mariana a marturisit ca are silicoane si ca de Valentine\'s Day a fost singura, prima oara in ultimii 12 ani. Faimoasele silicoane si le-a dezvaluit pentru prima oara intr-o emisiune de televiziune la Happy Hour.

Intra aici sa vezi video
.

La Povestiri de noapte, Mariana a marturisit ca si-a inceput viata sexuala la 18 ani si doua zile. A vrut sa fie majora si responsabila pentru faptele care au urmat. Ce anume a urmat? Sex, sex, sex, sex...

Mariana si-a continuat confesiunile LIVE, doar pe site-ul www.acasatv.ro, unde iata ce s-a mai intamplat: Cea mai socanta marturisire pe care i-a facut-o Mariana Rosca lui Vlad Tanase, reporterul Povestirilor, care a transmis din cada in care era cufundat cu invitata speciala a emisiunii, a fost ca a primit, la un moment dat, o propunere indecenta din partea unui barbat. I s-a propus a faca sex anal, insa ea a refuzat, desi i se promisese o masina daca accepta.

In acest moment, Mariana considera mai importanta cariera decat viata sentimentala, asa ca vrea sa isi porneasca o afacere. I-ar placea sa aiba propria emisiune si s-a gandit deja la un format inspirat din emisiunile din strainatate.

Intra aici sa vezi video-ul de pe www.acasatv.ro.


Vezi si o galerie foto incendiara cu blonda lui Irinel Columbeanu!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni