• Emisiuni
  • Vocea României
  • A fost supranumit "Gerard Butler de Romania", dar lui nu i se pare ca seamana. Marius Marin, finalistul de la Vocea Romaniei, va lansa primul sau single

A fost supranumit "Gerard Butler de Romania", dar lui nu i se pare ca seamana. Marius Marin, finalistul de la Vocea Romaniei, va lansa primul sau single

A fost supranumit "Gerard Butler de Romania", dar lui nu i se pare ca seamana. Marius Marin, finalistul de la Vocea Romaniei, va lansa primul sau single

Marius Marin, finalistul Loredanei din al treilea sezon al "Vocii Romaniei", a venit in acest weekend, la Constanta, la ultima oprire a caravanei pentru preselectiile noului sezon. Fostul concurent a venti sa-si sustina o prietena care isi incearca norocul la cea mai tare competitie a vocilor si spune ca daca ar fi sa aleaga din nou, ar merge tot pe mana Loredanei.

 

Ce inseamna pentru tine atmosfera preselectiilor Vocea Romaniei?

 

Marius Marin: Am venit chiar sa sustin la Constanta o prietena. Nu pot sa spun ca am emotii. Nu am avut nici prima oara. Desi, trebuie sa recunosc, nu visam sa ajung pana acolo. Sa o am pe Loredana ca antrenoare si sa invat atat de multe. Ce-i drept si eu am fost temperat si am inteles magnitudinea concursului, asa ca am fost constient de ceea ce inseamna participarea la Vocea Romaniei. Sincer sa fiu, mi-ar placea foarte mult sa lucrez pe bune in echipa show-ului. 

 

Cum ti-a schimbat Vocea Romaniei viata?

 

Marius Marin: Am semnat un contract cu o casa de productie. RedClover Media se oupa acum de mine. Am scos si o piesa, mai exact un featuring cu Cristina Spatar, intitulat "Povestea noastra". Urmeaza sa lansez si primul meu single.

 

Ce sfaturi ai pentru cei ce de-abia de-acum incolo intra in competitia in care DOAR VOCEA CONTEAZA?

 

Marius Marin: Sa fie cuminti si ascultatori pana la capat. Sa fie modesti, sa se poarte frumos cu echipa, sa se implice 100% si sa invete cat mai mult din experienta asta.

 

Daca ar fi sa te inscrii din nou si sa participi, in echipa carui antrenor ti-ar placea sa fii?

 

Marius Marin: Nu as renunta la Loredana! Sunt un om hotarat! As merge tot pe mana ei! Fara indoiala!

 

Ce parere ai de faptul ca lumea in continuare te stie de "Gerard Butler de Romania"?

 

Marius Marin: E adevarat ca lumea ma repereaza asa, dar mie nu mi se pare ca semanam. Eu sunt Marius Marin si, sincer, ma simt foarte bine in pielea mea.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni