Marius Moga, antrenorul de la "Vocea Romaniei", lanseaza DeMoga SuMMer Camp!

Marius Moga, antrenorul de la "Vocea Romaniei", lanseaza DeMoga SuMMer Camp!

Inaintea de inceperea unui nou sezon Vocea Romaniei, Marius Moga lanseaza o provocare pentru tinerii care vor sa se exprime prin muzica, dans, actorie sau imagine. Tabara de dezvoltare si creatie artistica DeMoga SuMMer Camp este o premiera in Romania, in totalitate deschisa publicului larg si dedicata tinerilor din toata tara.

In cadrul taberei, tinerii pot participa la 5 ateliere: productie muzicala, voce si compozitie, actorie, dans modern, foto si video. Participantii vor opta pentru atelierul dorit, dar vor lucra si in echipe mixte, sub indrumarea unor specialisti cu experienta in cele 5 domenii. 

Anul acesta m-am gandit sa facem o tabara pentru tinerii mai mici de 18 ani. Eu, daca as avea acum 16 ani si mi-ar zice cineva Hey! Avem o tabara de creatie, unde vin copii ca tine care sunt talentati si vor sa faca o cariera din latura artistica, alaturi de artisti cunoscuti si teachers, m-as entuziasma si as merge!

Copiii au de ales intre productie muzicala, voce si compozitie muzicala, actorie, dans modern si atelier foto/video, unde sunt profesori si oameni specializati fix pe domeniile respective. Practic, au toate conditiile sa isi dezvolte arta din ei. 

Daca te-ai visat vreodata printre compozitori, artisti, regizori, actori si dansatori, atunci DeMoga Camp.ro este cea mai tare tabara de creatie vara asta pentru tine!", spune Marius Moga.

In fiecare saptamana, tabara va fi vizitata de vedete, care le vor impartasi tinerilor secretele scenei si ale succesului la public. Printre acestia se numara Dorian Popa, Adda, What’s Up, Nicole Cherry, Alina Eremia, Shift, Amna si Liviu Teodorescu, fost concurent al primului sezon Vocea Romaniei in echipa lui Marius.

Inainte de a-si ocupa scaunul si de a decide viitorul celor mai bune voci in noul sezon Vocea Romaniei, Marius Moga isi va petrece vara la DeMoga SuMMer Camp, la Cheia, judetul Prahova. Dupa finalizarea cursurilor, Scolile vocationale de muzica si arte, indiferent daca sunt publice sau private, din Bucuresti sau din tara, vor fi sponsorizate cu 10% din valoarea totala a participarilor in DeMoga SuMMer Camp provenite de la copiii din institutiile respective.

In acelasi timp, Marius ii invita pe cei care vor sa fie Vocea Romaniei in noul sezon al show-ului la preselectii:

Timisoara, 21 iunie, Hotel Continental, incepand cu ora 10:00

Bucuresti, 27 iunie, Hotel IBIS Gara de Nord, incepand cu ora 10:00

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.demogacamp.ro sau la [email protected]

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni