• PRO TV
  • Marți seară, Las Fierbinți și Sunt celebru, scoate-mă de aici! și-au adjudecat primul loc în topul audienței!

Marți seară, Las Fierbinți și Sunt celebru, scoate-mă de aici! și-au adjudecat primul loc în topul audienței!

Marți seară, Las Fierbinți și Sunt celebru, scoate-mă de aici! și-au adjudecat primul loc în topul audienței!

Aseară, milioane de românii s-au bucurat de o porție zdravănă de comedie cu personajele din Las Fierbinți și au trăit cu sufletul la gură aventurile celebrităților din show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. PRO TV a fost lider de audiență!

Întâmplările începute cu o seară în urmă i-au ținut pe privitori în fața televizoarelor și aseară, curioși să afle ce s-a întâmplat cu Giani, ce cadou va primi Dorel de ziua lui, dar și ce surprize le-au pregătit cele două fete meseriașe lui Brânzoi și vecinilor. Cu multe râsete și pățanii din cale afară, Las Fierbinți rămâne lider de audiență.


Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 21:32. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating și 31.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 6.0 puncte de audiență și 17.8% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:16, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Două celebrități au părăsit aseară cel mai intens experiment al momentului. Alex Bogdan a strigat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și a recunoscut că ieșirea are legătură mai degrabă cu traiul alături de alte persoane complet diferite decât cu friciile lui. În urma jocului de eliminare pe care l-a pierdut, Mara Bănică și-a luat rămas bun de la jungla dominicană și provocările ei. Aseară, reality show-ul a fost lider de audiență!

În intervalul 21:34 – 23:31, show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! a înregistrat o audiență de 6 puncte de rating și 20.5% cotă de piață, în rândul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.5 puncte de audiență și 18.9% share.

Comedia continuă și săptămâna viitoare cu o porție triplă de Las Fierbinți, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, iar provocările pregătite de Cabral și Adela Popescu în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! le puteți urmări marți și joi, de la ora 21:30.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni