• Emisiuni
  • Vocea României
  • Mesajul lui Tudor Chirilă imediat după finala Vocea României, câștigată de concurentul lui

Mesajul lui Tudor Chirilă imediat după finala Vocea României, câștigată de concurentul lui

Mesajul lui Tudor Chirilă imediat după finala Vocea României, câștigată de concurentul lui

Tudor Chirilă este un antrenor fericit: a adus trofelul Vocea României pentru a patra oară în echipa sa, datorită vocii lui Dragoș Moldovan.

Vineri seară, românii au decis prin voturile lor că Dragoș Moldovan este cel mai îndreptățit să câștige Vocea României 2019. În vârstă de 20 de ani și student la Conservator, Dragoș a pus muzica pe primul loc și a lăsat-o acolo chiar dacă a trecut printr-un eveniment nefericit în viața lui.

Citește și: Prima reacție a câștigătorului Vocea României 2019

Însă bucuria a fost la fel de mare și pentru Tudor Chirilă, care a devenit cel mai prolific antrenor de la Vocea, cu 4 sezoane câștigate. Artistul a reacționat imediat după votul final, dezvăluind că a simțit că a avut „cea mai puternică echipă din toate sezoanele”.

„Sunt recunoscător pentru un sezon de Vocea României care mi-a dat ocazia să lucrez cu niște voci extraordinare. Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele. Știu, am mai spus asta, dar a fost o mare bucurie să lucrez cu toți concurenții mei. Sper că am creat niște momente pe care n-o să le uitați ușor, chiar dacă asta a însemnat și multe reproșuri pentru anumite decizii dificile. @dragos_mld, ai fost senzațional. Meriți din plin trofeul ăsta. Iar dumneavoastră, stimați telespectatori, vă foarte mulțumim!”, a scris Tudor Chirilă pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tudor Chirila (@tudorchirila) on

În marea finală, Dragoș Moldovan s-a luptat cu Elena Bozian (locul 4), Jasmina Răsădean (locul 3) și Andi Țolea (locul 2).

Ai ratat marea finală? O ai mai jos integral și gratuit!

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni