Michel Kotcha si prestatiile sale de pana acum, de la "Vocea Romaniei"

Michel Kotcha si prestatiile sale de pana acum, de la "Vocea Romaniei"

Michel Kotcha este unul dintre cei mai buni 4 concurenti de la "Vocea Romaniei", care vineri, in etapa duelurilor incrucisate, a castigat pe merit un loc in marea finala.

Michel va participa la finala "Vocea Romaniei", alaturi de antrenorul sau, Smiley, care a fost convins de fiecare data ca merita sa treaca mai departe. Telespectatorii, la randul lor, au fost impresionati de calitatile sale vocale si au mizat pe el de doua ori, acordandu-i voturile care l-au adus in finala.

"Eu, care nu ma asteptam sa trec de auditiile pe nevazute", spune Michel despre inceputul acestei aventuri numite "Vocea Romaniei". Inaintea semifinalei de vineri, tanarul declara ca participarea lui in acea etapa este o mare onoare pentru el. Cu atat mai mult acum, ca a ajuns in finala, Michel va depunde mari eforturi in a incanta publicul si antrenorii cu vocea sa demna de un astfel de show.

“Vocea Romaniei a inceput pentru mine ca o gluma, in sensul in care cantatul nu facea parte din planurile mele. Faptul ca am ajuns in finala este o dovada ca am fost acceptat de romani, ceea ce ma bucura enorm, imi da incredere in mine sa nu ii dezamagesc si sa merg mai departe cu aceasta cariera care incepe chiar acum. Vocea Romaniei m-a ajutat sa-mi descopar sensibilitatea, ceea ce am incercat sa transmit prin toate prestatiile pe care le-am avut si sper ca am reusit sa ajung la sufletele oamenilor de fiecare data. Smiley e un om extraordinar si ma ajuta foarte mult cu disponibilitatea lui, cu sfaturile pe care mi le da  si ii multumesc ca imi da voie sa-mi exprim sentimentele prin alegerile muzicale pe care le face pentru mine. Merg in finala cu o mare incredere in mine si cu sufletul plin de bucurie. Muzica imi face sufletul sa zambeasca si asta vreau sa fac tot restul vietii mele.”


 





Vocea Romaniei - Semifinala 2015: Michel Kotcha - Who's Loving You pe vocearomaniei.protv.ro


Vineri, de la 20:30, marea finala Vocea Romaniei va aduce momente formidabile create de cei patru concurenti, invitati surpriza, coregrafii senzationale si un spectacol memorabil.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni