• Emisiuni
  • Vocea României
  • Michel, Tobi, Cristina si Tomi sunt finalistiiVocea Romaniei! In premiera, un antrenor nu are concurent in marea finala!

Michel, Tobi, Cristina si Tomi sunt finalistiiVocea Romaniei! In premiera, un antrenor nu are concurent in marea finala!

Michel, Tobi, Cristina si Tomi sunt finalistiiVocea Romaniei! In premiera, un antrenor nu are concurent in marea finala!

Romanii au fost din nou pe frecventa sunetului de calitate in semifinala Vocea Romaniei! Cei opt concurenti ramasi in competitie s-au pregatit intens, antrenorii le-au ales cele mai bune melodii, iar aseara s-au duelat pentru un loc in marea finala. Publicul si-a votat favoritii si a decis ca in lupta pentru trofeul Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro sa intre Michel Kotcha si Tobi Ibitoye din echipa Smiley, Cristina Balan din echipa Tudor si Tomi Weissbuch din echipa Moga. Din pacate, echipa Loredana nu va avea niciun reprezentant in finala, insa antrenoarea va sustine vocea si va fi alaturi de cei patru concurenti. 

Surprizele s-au tinut lant in etapa duelurilor incrucisate. Smiley a cantat aseara impreuna cu DOC si Motzu cea mai noua piesa a lor, Pierdut buletin, Loredana a creat o adevarata poveste pe scena in momentul in care a interpretat alaturi de trupa Agurida melodia A ta mireasa, care se gaseste pe noul album al artistei, Imaginarium, iar Tudor a cantat alaturi de Vama melodia Declar pierdut tara si a adus foarte multa emotie pe scena de la Vocea Romaniei. Invitati speciali au fost aseara si Angelo Simonica si Nicole Cherry, care au cantat piesa Pot eu sa te urasc?. Trupa PRO Dance a pus in scena, ca de fiecare data, coregrafii de exceptie si a fost alaturi atat de concurenti, cat si de antrenori. Pavel Bartos a fost la inaltime si a adus distractia si emotiile din aceasta etapa a competitiei tuturor romanilor, iar V Reporter-ul, Oana Tache, a venit cu informatii noi din culise. 





Pe intreaga durata de difuzare, 20:29 – 23:52, la nivel national, peste 1.2 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:28, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor aproape 1.8 milioane de romani. 

Semifinala Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 9.8 puncte de rating si 26% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.6 puncte de rating si 12.2% share. 

Emotie, tensiune si lupta pentru un loc in marea finala!

Smiley a fost antrenorul al carui nume a fost extras aseara de Pavel Bartos si, care a fost nevoit sa aleaga primul duel al serii. El l-a trimis in lupta din echipa sa pe Michel Kotcha, care a cantat melodia Who’s loving you si l-a ales din echipa Loredanei pe Antonio Fabrizi, care a interpretat melodia Senza parole. A fost un duel foarte puternic, echilibrat, cu doua voci exceptionale, care au impresionat. Antrenorii s-au bucurat de ambele momente, iar Smiley a spus: “Acesti doi oameni frumosi au venit sa ne daruiasca bucuria lor de a canta. Va multumesc ca ati venit la Vocea Romaniei!”. Loredana a completat cu zambetul pe buze: “Sunt foarte mandra ca am putut sa lucrez cu tine, Antonio, si sa te cunosc, Michel. Cred ca este cel mai puternic duel din seara asta.”. In final publicul a decis cine merge mai departe, iar primul finalist, ales in urma voturile telespectatorilor, este Michel Kotcha.

Loredana a fost cea care a ales cel de-al doilea duel. Antrenoarea a decis ca Mihai Rait sa se lupte pentru un loc in marea finala cu Cristina Balan din echipa Tudor. O voce pop si una rock, care au transmis emotie, sensibilitate, dar si voie buna si culoare. Mihai Rait a interpretat melodia Can’t take my eyes off you, iar Loredana i-a spus: “Ai avut emotii, Misule! Total diferite momentele.”. Tudor a fost impresionat de momentul Cristinei, a avut lacrimi in ochi in timp ce concurenta interpreta melodia Jesus Christ Superstar si a spus: “Mi-as dori pentru ce a mai ramas din show-ul asta, care e un raspuns la o radiografie sociala, sa incetam sa discriminam. Ar trebui sa conteze doar vocea! Pana la urma, publicul judeca.”. Cele mai multe voturi le-a primit Cristina Balan, care merge in finala.

Pentru cel de-al treilea duel Tudor a ales-o pe Tincuta Fernea sa intre in batalie cu Tomi Weissbuch din echipa Moga. Cei doi au creat doua momente fresh, au cantat foarte frumos si au demonstrat ca viitorul suna bine. Tincuta a interpretat melodia The winner takes it all, iar Tomi melodia Preocupat cu gura ta. La finalul celor doua momente, Moga a spus, mandru de concurentul sau: “Tomi e Vocea! Ati cantat amandoi foarte bine!”, iar Tudor a completat: “Tincuta, ai fost profesionista si ai cantat foarte bine. Cred ca te-ai maturizat in zilele astea. Sa decida publicul!”. Cele mai multe voturi le-a primit Tomi Weissbuch, care este cel de-al treilea finalist, cu care ne vom reintalni vinerea viitoare.

Ultimul duel a fost unul de exceptie, care a smuls ropote de aplauze si a fost format din Alex Florea, care a cantat melodia Atat de singur si Tobi Ibitoye, care a interpretat piesa Make it rain. Cei doi au creat momente spectaculoase, pline de energie si vibratie, care i-au impresionat pe antrenori, iar seara semifinalei Vocea Romaniei s-a incheiat in forta. Incantat de concurentul sau, Moga a spus: “Alex, cel mai mult ma bucur ca ai cantat intr-un mare fel si ca tragi cu dintii sa castigi. Imi place vocea ta. Eu cred ca trebuie sa fii Vocea Romaniei anul asta!”. Smiley a comentat ambele momente de pe scena: “Alex, interpretarea ta a fost a ta. Ai fost foarte bun, esti un rocker adevarat! Te aplaud! Tobi, pentru mine esti deja un artist. Momentul din seara asta a fost perfect. M-ai spart!”. Publicul a ales si de data aceasta, iar cel de-al patrulea finalist este Tobi Ibitoye.

Aseara, telespectatorii au avut parte de un spectacol desavarsit, cu emotii, tensiune si momente impresionante, in care doar vocea a contat! In urma duelurilor incrucisate, in premiera la Vocea Romaniei, un antrenor va intra in finala fara concurent, iar echipa Loredana este cea care nu va avea niciun reprezentat.

Vinerea viitoare, de la 20:30, cea mai asteptata etapa a competitiei, finala Vocea Romaniei, vine cu surprize de proportii si voci extraordinare. Telespectatorii sunt invitati sa-si sustina si sa-si voteze favoritul prin sms sau apel la numarul 1200 pentru a-l transforma in castigatorul celui de-al cincilea sezon al celei mai bune competitii a vocilor.

Pentru experienta completa Vocea Romaniei, descarcati aplicatia PRO TV, gratuit, din App Store si Google Play. Utilizatorii le pot da calificative concurentilor pe intreaga durata a show-ului, iar rezultatele sunt afisate in timp real pe ecran. Acestia vor acumula astfel puncte in aplicatie pentru a castiga marele premiu, un super smartphone. 

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Cei care doresc sa-si demonstreze calitatile vocale si sa impresioneze antrenorii, se pot inscrie pentru cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar mai apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul preselectiilor prezente in mai multe orase din Romania.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni