Mihai Chitu, castigatorul Vocea Romaniei de sezonul trecut, lanseaza varianta acustica pentru superhitul “#DragosteaInvinge” impreuna cu Deepcentral

17 Octombrie 2014, 10:40


	Mihai Chitu, castigatorul Vocea Romaniei de sezonul trecut, lanseaza varianta acustica pentru superhitul “#DragosteaInvinge” impreuna cu Deepcentral

Mihai Chitu, castigatorul editiei trecute de la Vocea Romaniei, a lansat “City Session” in urma cu o saptamana, proiect ce incude o serie de 4 videoclipuri filmate pe strazile din Bucuresti. Campania special creata pentru prietenii virtuali ai artistului surprinde cu o noua colaborare.

Deepcentral, adica George si Doru, fac echipa cu Vocea Romaniei pentru un cover acustic al super-hitului “#DragosteaInvinge”. Desi nu se afla la prima colaborare muzicala, cei trei au facut echipa si pentru primul single Mihai Chitu, lucreaza cu la fel de multa pasiune.

 

“#DragosteaInvinge imi place foarte mult si ma bucur ca baietii de la Deepcentral au acceptat sa faca parte din poiectul <City Session> ! Fiecare intalnire cu ei este productiva si lucram impreuna cu mare drag!” a declarat Mihai Chitu.

Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televiziorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia “Fii Antrenor” din App store si Google Play.

Cantaretul a castigat sezonul trei al emisiunii “Vocea Romaniei”, iar primul videoclip in colaborare cu Pacha Man “Tot ce vreau” a depasit un million de vizualizari. In prezent Mihai se pregateste sa lanseze un nou single, dar pana atunci cei ce ii apreciaza muzica pot urmari proiectul City Session.

Vocea Romaniei: Emisiune sponsorizata de Telekom.


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies