Mihai Chitu

Mihai Chitu

"Vocea Romaniei" este de departe maximul unde poti evolua ca vocal, este cel mai tare show de televiziune muzical si mi-ar placea sa cant macar o data pe scena aceea. Vreau sa castig concursul impreuna cu antrenorul meu. 



Sunt solist vocal. Cu toate ca de pe la 5 - 6 ani cant, la liceu incep sa-mi dau seama ca de fapt nu cant ca toata lumea si ca am un talent . Acolo incep sa cant prima oara impreuna cu un coleg care avea o chitara rece niste cover-uri BB king si Nirvana, daca imi amintesc bine, si incep sa am o mare placere in a canta .

Toata viata mea am fost autodidact, nu pot spune ca m-a descoperit cineva, parintii mei nu au nici o legatura cu muzica si aproape ce mi-am pus in cap am realizat sau macar am incercat. Sunt un tip hotarat cand vine vorba de muzica si nu ma dau in laturi de la nimic.Am facut cateva cursuri la Scoala Populara de arta timp de doua luni in care faceam vocalize, exercitii de respiratie, foarte bune lectiile de altfel.

Pe la 22 de ani am avut placerea sa-l cunosc pe Razvan de la Kripton pe vremea aceea si am cantat cu el o data la studioul lor, incep o colaborare cu Trupa Inalta Societate cu care cant vreo trei ani, dupa care fac o pauza fara vreun eveniment muzical major. Prin 2009 reiau legatura cu prietenii mei cu care am cantat  si de data asta treaba e mai serioasa, cu sala proprie de repetitii, cu scule profi, tot ce trebuie si este pentru mine un antrenament bun de cativa ani. Avem ceva cantari in Bucuresti si usor-usor ne maturizam cu totii ca trupa. Cantam cativa ani pana in 2012, cand apare si colaborarea cu DIRECTIA 5, moment in care ma despart de trupa mea .

Am cateva spectacole frumoase cu Directia 5 prin tara si prin Bucuresti, este momentul cand vad cu adevarat cum e sa canti pe o scena mare, sa fii profesionist, sa te aclame lumea. Dupa Directia 5, am avut cateva spectacole private prin Mamaia,  iar dupa acesta m-am imprietenit cu cei de la 2zece Band, avand cateva cantari in Bucuresti . Prietenii sau oricine ma asculta m-au sustinut intotdeauana si am primit aprecieri din partea lor

"Vocea Romaniei" este de departe maximul unde poti evolua ca vocal, este cel mai tare show de televiziune muzical si mi-ar placea sa cant macar o data pe scena aceea. Vreau sa castig concursul impreuna cu antrenorul meu. 

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni