• Emisiuni
  • Vocea României
  • Nimeni nu stia asta despre ea. Loredana a dezvaluit care e al doilea prenume al Larisei Mihaes, iar concurenta s-a rusinat imediat: "E nume de superstar"

Nimeni nu stia asta despre ea. Loredana a dezvaluit care e al doilea prenume al Larisei Mihaes, iar concurenta s-a rusinat imediat: "E nume de superstar"

Nimeni nu stia asta despre ea. Loredana a dezvaluit care e al doilea prenume al Larisei Mihaes, iar concurenta s-a rusinat imediat: "E nume de superstar"

Al doilea show LIVE de la Vocea Romaniei a adus noi voci puternice, interpretari originale si alegeri foarte dificile pentru cei patru antrenori. Concurentii au incercat sa convinga publicul sa le dea votul, asa ca au facut show pe scena si au cantat punand suflet si daruire in fiecare piesa.

Larisa Mihaes a urcat pe scena de la Vocea Romaniei cu o misiune grea: a interpretat piesa "Somebody to love", a formatiei Queen si a trebuit sa se ridice la un nivel inalt. 

Daca multi se asteptau ca adolescenta de numai 17 ani sa nu faca fata unei melodii cantate de legendarul Freddie Mercury, Larisa a reusit sa aiba o interpretare proprie, dupa cum a remarcat si fostul sau antrenor, Tudor Chirila.

Antrenoarea Larisei a facut si o mica dezvaluire despre concurenta sa, afirmand ca i s-ar potrivi mai bine ca nume se scena al doilea prenume al sau. "Pentru cine nu stie, pe ea o cheama si Marcelina. Are stofa de superstar si nume de superstar. Prinzi repede, te adaptezi extrem de rapid. Mi-ai demonstrat ca ai forta si ca a meritat sa te iau in echipa mea", a felictat-o Loredana.

"Pana acum, tu mi-ai placut cel mai mult din echipa Loredanei", a punctat Smiley, in timp ce Tudor Chirila a remarcat schimbarea concurentei si versatilitatea ei pe melodia celor de la Queen.

Si publicul a placut-o pe Larisa si a rasplatit-o cu cel mai mare numar de voturi, iar concurenta merge in semifinalele de la Vocea Romaniei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni