• Emisiuni
  • Vocea României
  • Nouă concurenți au întors scaunele antrenorilor la Vocea României! 2 milioane de români au urmărit spectacolul

Nouă concurenți au întors scaunele antrenorilor la Vocea României! 2 milioane de români au urmărit spectacolul

Nouă concurenți au întors scaunele antrenorilor la Vocea României! 2 milioane de români au urmărit spectacolul

Spectacolul a fost aseară atât pe scenă, cât și pe scaunele antrenorilor la Vocea României!

Concurenții au venit extrem de bine pregătiți, hotărâți să impresioneze și să continue competiția, iar Tudor, Irina, Andra și Smiley au avut argumente puternice pentru fiecare voce care i-a făcut să tresară, apelând la detalii tehnice, dar și la emoție sau actorie. 

Celine Coca a interpretat hit-ul "It's all coming back to me", ridicand toți antrenorii în picioare


Încă nouă concurenți au reușit vineri seară să transmită bucurie și energie prin melodiile pe care le-au interpretat și să ocupe locuri în cele patru echipe.

Cea de-a cincea ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.2 puncte de rating și 33.5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3 puncte de rating și 8.9% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:15, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Feihong Basigu, tânărul de origine asiatică, a stârnit interesul Andrei și al Irinei Rimes



Urmăriți toate momentele de spectacol pe protvplus.ro

Antrenorii au apelat vineri la toate armele pentru a convinge cele mai bune voci din cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute să li se alăture, iar Irina a decis să o blocheze pe Andra pentru o concurentă cu un timbru vocal fabulos. Însă norocul nu a fost de partea Irinei, deoarece concurenta l-a ales pe Smiley. A fost un spectacol savuros, plin de energie, replici acide și amuzante și reacții care au surprins, dar și de altruism de care au dat dovadă Tudor și Andra atunci când și-au ajutat colegii în lupta pentru un participant.

După o seară plină de vibrație și piese care au transmis emoții artistice și energie, antrenorii și-au atras în echipe noi concurenți. 

Tudor le-a urat bun venit lui Dombi Șandor și Luizei Cobori, Irina și-a mărit echipa cu Feihong Basigu și Oana Tăbultoc, Andra i-a descoperit pe Elena Hasna, Mădălina Celine Coca și Cătălin Turbatu, iar Smiley i-a primit fericit în echipa lui pe Andreea Popa și Letiția Roman.

Vinerea viitoare, de la 20:30, show-ul continuă la Vocea României, iar antrenorii pregătesc noi strategii de atac!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni