• PRO TV
  • (P) Îți plac cărțile thriller? Atunci trebuie să citești volumele scrise de Megan Miranda

(P) Îți plac cărțile thriller? Atunci trebuie să citești volumele scrise de Megan Miranda

(P) Îți plac cărțile thriller? Atunci trebuie să citești volumele scrise de Megan Miranda

Când ai citit ultima dată o carte thriller despre care să poți spune că a fost atât de bună încât o perioadă nu vei mai putea citi altceva asemănător? În cazul în care vrei să ai în bibliotecă acest gen de lectură, îți recomandăm două cărți scrise de Megan Miranda, pe care le poți comanda de la BOOKZONE! 

Megan Miranda a debutat în literatură cu romanul Toate fetele disparute și putem spune că și-a ascultat intuiția foarte bine, având în vedere că titlul a devenit bestseller la doar puțin timp de la lansare. Este un roman diferit, având în vedere că povestea este relatată în sens invers, însă cu siguranță te va captiva până la ultima pagină. 

Protagonista romanului este Nicolette Farrell. Mai bine de zece ani s-au scurs de când a părăsit Cooley Ridge și de când s-a despărțit de cel cu care credea că se va căsători. Tot zece ani au trecut și de când cea mai bună prietenă a ei, Corinne, a dispărut fără ca nimeni să mai știe ceva de ea. 

Când află că tatăl său este bolnav, Nicolette hotărăște să revină în Cooley Ridge și să îl îngrijească. Însă, la doar câteva zile după ce ajunge în oraș, o altă fată dispare, iar lucrurile se complică, tânăra având un sentiment de deja-vu. Încercând să afle adevărul despre dispariția fetei, Nicolette descoperă informații șocante despre vecinii ei, despre propria familie și despre ce s-a întâmplat cu prietena ei, Corinne, în noaptea când a dispărut. Este un thriller polițist, pe care cu siguranță îl vei citi cu sufletul la gură. 

„O intrigă complicată! […] Megan Miranda creează un suspans sporit și răsturnări de situație, spunând povestea, care se desfășoară pe parcursul a 15 zile, în ordine cronologică inversă.” THE NEW YORK TIMES

Dacă ți-am atras atenția cu romanul Toate fetele dispărute, atunci sigur o să dorești să citești și Ultimul oaspete, despre care Mary Kubrica, autoarea bestsellerului Fata cea bună, spune: „Nimeni nu poate fi de încredere în acest thriller cutremurător scris de Megan Miranda, maestra suspansului. Ultimul oaspete este un roman pătrunzător, cu pericole la tot pasul și răsturnări de situație neașteptate care îi vor ține pe cititori cu sufletul la gură. O lectură captivantă!” 

 

Littleport, Maine, o destinație de vacanță pentru oamenii înstăriți și o așezare portuară obișnuită pentru localnici este locul unde se desfășoară acțiunea romanului. Nimeni nu bănuia că între o turistă bogată și o localnică s-ar putea înfiripa o prietenie autentică și trainică. Sadie, vizitatoarea și Avery, localnica au numeroase lucruri în comun. Vară de vară, timp de zece ani, cele două fete sunt de nedespărțit. Numai că prietenia lor se termină tragic: Sadie este găsită moartă. Polițiștii care anchetează cazul cred că Sadie s-a sinucis, însă doi oameni susțin că Avery este de vină pentru moartea prietenei sale: fratele lui Sadie și un detectiv. Avery va face tot ce este posibil pentru a-și demonstra nevinovăția. 

Sperăm că ți-au plăcut cărțile recomandate și că le vei comanda cât mai curând!

Sursa foto: freepik.com

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni