"Pariu cu Viata" are peste 20.000 de fani pe Facebook

"Pariu cu Viata" are peste 20.000 de fani pe Facebook

“Pariu cu viata”, serialul pentru toata familia difuzat de Pro Tv in fiecare luni, de la 20.30, a reusit sa-i cucereasca pe internauti. In doar o luna si jumatate de la lansare, pagina de Facebook “Pariu cu viata” a reusit sa depaseasca 20.000 de fani.

Foarte interesati de tot ce se intampla in serialul lor favorit internautii au cautat ultimele informatii pe pagina de Facebook  a serialului. Astfel intr-o luna si jumatate au fost peste un million de afisari, si 33 de mii de vizitatori au dat like sau au comentat informatiile de pe pagina


Cele mai commentate post-uri au fost cele legate de anuntarea noului serial de la Pro Tv, post-ul “Cine pune “Pariu cu viata” in 20 de minunte” si pozele cu LaLa Band de la concertele sustinute in Jukebox si la Arenele Romane. “Ne bucuram sa stim ca avem atatia fani pe Facebook, vrem sa stie ca, in fiecare zi, citim ce scriu, ca ii iubim si, asa cum ne place noua sa ne salutam, le spunem, din toata inima,  LIKE!!!”, spune Dorian Popa interpretul lui Andrei in “Pariu cu viata”


Indragiti pe Facebook eroii din serialul “Pariu cu viata” promit ca vor fi aproape de fani in fiecare zi si le reamintesc ca ii asteapta, in fiecare luni, de la 20.30, numai la Pro TV.


Fanii nerabdatori sa afle ce se intampla in serialul lor preferat, pot urmari episoadele in avans, pe www.voyo.ro, in fiecare luni, de la ora 10.00 pana la ora 20:30.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni