Penultima editie de auditii pe nevazute: totul sau nimic pentru echipa perfecta! Vocea Romaniei e ACUM, la ProTV

16 Octombrie 2014, 19:18


	Penultima editie de auditii pe nevazute: totul sau nimic pentru echipa perfecta! Vocea Romaniei e ACUM, la ProTV

Inca o seara de vineri plina de emotii se pregatește sa aduca in casele romanilor sperantele concurentilor care vor sadevina Vocea Romaniei! Penultima editie de auditii pe nevazute va aduce in scena cel mai mare grad de improvizatie muzicala si originalitate de pana acum. 

Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila continua cautarea vocilor autentice care sa le completeze ultimele locuri in echipe. Competitia este din ce in ce mai stransa, iar lupta pentru vocile care reusesc sa impresioneze toti antrenorii este din ce in ce mai apriga - totul sau nimic pentru a forma echipa perfecta. 

In aceasta vineri, de la 20:30, telespectatorii vor vedea lacrimi de bucurie dar si de tristete, mult umor, un sexi Pavel Bartos care isi doreste cu ardoare… vitamine si o prietenie dincolo de cuvinte care va lua cu asalt scena. Tot Pavel ne va arata in premiera talentul sau unic de a comunica cu animalele, iar cei patru antrenori vor fi topiti de o aparitie micuta, dar curajoasa. 

In aceasta editie concurentii au prins curaj si le-au dat antrenorilor replici care i-au uimit, precum:

“Imi doresc foarte mult sa fiu in echipa unuia dintre voi, ca sa ii demonstrez doamnei ca s-a inselat!”

“Hai ca de mult imi doresc sa te cunosc!”

“Imi doream foarte mult sa ajung la tine in echipa. Cu tine am crescut!”

“Eu am incercat pe toate patru!”

Cei patru antrenori au decis sa le explice concurentilor care nu au reusit sa treaca mai departe care au fost motivele pentru care nu s-au intors, astfel incat sa plece cu informatii utile si din care sa aiba ce invata. “Pe cine ai fi ales daca ne-am fi intors toti patru?”, intrebarea devenita traditionala il va face pe Marius Moga sa aiba mustrari de constiinta si in aceasta editie.

Descopera vineri cine sunt concurentii care vor completa echipele antrenorilor si ce replici savuroase vor fi scoase din maneca de Loredana, Smiley, Moga si Chirila pentru a castiga!

Auditiile pe nevazute sunt disponibile in premiera si pe telefon. Romanii care descarca aplicatia „Fii Antrenor” din App Store sau Google Play pot trai experienta de antrenor si isi pot face echipa la Vocea Romaniei.  

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza! in fiecare vineri, de la 20:30, la PRO TV!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies