• Emisiuni
  • Vocea României
  • Peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit, aseară, Vocea României. Irina Rimes: „Am avut atâtea emoții și o piatră în stomac

Peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit, aseară, Vocea României. Irina Rimes: „Am avut atâtea emoții și o piatră în stomac

Peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit, aseară, Vocea României. Irina Rimes: „Am avut atâtea emoții și o piatră în stomac

Aseară, la Vocea României, antrenorii au ales cu cine vor merge mai departe - doar 14 concurenți au rămas în fiecare echipă. 

„Am avut atâtea emoții, cred că a fost momentul în care m-am simțit cel mai prost în concursul ăsta. Am avut un nod în gât și o piatră în stomac”, a spus Irina Rimes despre momentul deciziei.

Săptămâna viitoare intrăm într-o nouă etapă a competiției: confruntările. 

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 22:59, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.4 puncte de rating și 25.8% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.6 puncte de rating și 14.1% share. 

Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:59, peste 1.6 milioane de români se uitau la Vocea României.

„Motto-ul vostru este: Vocea contează, nu? – asta mi-am dorit și eu. Am trecut prin prejudecățile oamenilor care consideră că ar trebui să arătăm într-un anumit fel la televizor, cred că ar trebui să se schimbe mentalitalitatea și să acceptăm că schimbarea, dacă dorim, vine din noi, nu din cei care vor să ne vadă într-un anumit fel”, a spus, aseară, Ștefania Vorovenici.

Că „doar vocea contează” vor demonstra și vinerea viitoare toți concurenții care intră în etapa confruntărilor și care pregătesc momente spectaculoase. Vocea României poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni