• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Peste 100.000 de vizualizari pe Youtube! Asculta cele mai tari piese ale tinerilor din La La Band:

Peste 100.000 de vizualizari pe Youtube! Asculta cele mai tari piese ale tinerilor din La La Band:

<span style="color:#f00;">Peste 100.000 de vizualizari pe Youtube!</span> Asculta cele mai tari piese ale tinerilor din La La Band:

Doua piese, interpretate de Alina Eremia si Dorian Popa, tinerii si frumosii protagonisti ai serialului “Pariu cu viata”, au depasit 100.000 de vizualizari pe canalul Youtube.

Coverul “Sorry seems to be the hardeest word” in interpretarea lui Dorian Popa are peste 108.000 de vizualizari si 194 de like-uri pe canalul oficial de Youtube al "Pariu cu viata".

”...Ce fata norocoasa va fii aceea careia ii va canta dimineata!!!...:X:X:X”, ”Mama ce frumos canta. E mai tare ca originalul Te Iubesc Andreeeeeey :X:X:X” – sunt numai cateva din comentariile fanilor.



Piesa “You lost me”, cantata de Alina Eremia, are peste 101.800 vizualizari si 634 de like-uri pe Youtube. ” Mie imi place mai mult decat Aguilera ... sincer! (e doar parerea mea)”, i-a transmis un fan. Clipul ei a strans 105 comentarii.


Cu aceeasi melodie, “You lost me”, Alina a strans peste 114.000 de vizualizari si 928 de like-uri pe canalul oficial LaLa Band.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni