• Emisiuni
  • Vocea României
  • Peste 2,1 milioane de români au urmărit Vocea României. Opt concurenți au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor

Peste 2,1 milioane de români au urmărit Vocea României. Opt concurenți au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor

Peste 2,1 milioane de români au urmărit Vocea României. Opt concurenți au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor

Spectacolul a fost aseară atât pe scenă, cât și pe scaunele antrenorilor la Vocea României. 

Concurenții au venit extrem de bine pregătiți, hotărâți să impresioneze și să continue competiția în echipa visată, iar Tudor, Irina, Brenciu și Smiley au avut argumente puternice pentru fiecare voce care i-a făcut să tresară, apelând și la emoție sau momente amuzante. Încă opt concurenți au reușit aseară să ocupe locuri în cele patru echipe.

Vocea României a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 7.8 puncte de rating și 24.5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.5 puncte de rating și 14.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:17, peste 2.1 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Melodii bine cunoscute, energie și voci impresionante!

Într-o seară în care pe scenă s-au auzit melodii precum Shallow, Crazy sau It’s now or never, echipele antrenorilor au primit opt noi voci: Irina le are, de acum, în echipă pe surorile Jovanna și Jelena Milanovic, Horia și Tudor merg mai departe cu câte doi noi concurenți: Elena Bozian și Roberto Asoltanei, respectiv Dragoș Moldovan și Mădălina Horeanu, iar Smiley a câștigat lupta pentru Diandra Bancu, Kevin Magalhaes și Ana Nica Vacari.  

Noi concurenți sunt pregătiți să urce pe scenă pentru a întoarce scaunele antrenorilor vinerea viitoarea, de la ora 20:30! 

Urmăriți, mai jos, integral și gratuit, emisiunea Vocea României de vineri, 27 septembrie.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni