• PRO TV
  • "E piesa mea de suflet". Cum suna melodia pe care Fely Donose a compus-o in 10 minute pentru prietena ei cea mai buna

"E piesa mea de suflet". Cum suna melodia pe care Fely Donose a compus-o in 10 minute pentru prietena ei cea mai buna

"E piesa mea de suflet". Cum suna melodia pe care Fely Donose a compus-o in 10 minute pentru prietena ei cea mai buna

Fely Donose, fosta concurenta la "Vocea Romaniei", si-a surprins fanii de pe Facebook cu o piesa compusa chiar de ea pentru prietena ei cea mai buna.

"Acum multi ani, in Cluj, munceam ca barman-ospatar intr-un Hotel Restaurant. Stiati? :)... Ce trairi si ce amintiri frumoase!

Mereu ajungeam acasa obosita, iar ceaiul meu de noapte buna sau "medicamentul" care-mi stergea orice urma de oboseala era muzica.. 

Intr-o seara, ajunsa tot atat de tarziu de la munca, am aprins compu' si am dat de un instrumental facut de Click (Camuflaj Music ) ...

Dorinta mea de a petrece cat mai mult timp cu prietena mea cea mai buna, dorul nebun, si perioada nu tocmai stralucita pentru niciuna dintre noi m-a inspirat sa scriu aceasta piesa in nici 10 minute. :)

Piesa mea de suflet! ♥" a scris Fely Donose pe Facebook.


Melodia "Suflet regasit / Prietenie adevarata" e postata pe Youtube din iunie 2010 si a strans pana acum aproape 100.000 de afisari.

Multi dintre cei care au ascultat-o au ramas impresionati de voce, dar si de versuri,  in egala masura. "E superba de-a dreptul piesa!", "Vai, cat ascultam piesa asta in liceu...  foarte frumoase vremuri. Habar n-aveam ca esti tu, Fely" i-au scris fanii.




Fely a cantat in semifinala piesele "Diamonds" (Rihanna) si "Total Eclipse Of The Heart" (Bonnie Tyler) in duet cu Cristian SandaVezi inregistrarile aici.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni