• Emisiuni
  • Vocea României
  • Preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei continua weekend-ul acesta la Timisoara!

Preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei continua weekend-ul acesta la Timisoara!

Preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei continua weekend-ul acesta la Timisoara!

Dupa un weekend plin de muzica la Brasov, preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei continua la Timisoara! Toti banatenii sunt asteptati sa demonstreze ca au calitati vocale si sunt pregatiti sa urce pe scena si sa-i surprinda pe romani cu melodiile cantate de ei.

Sambata, 12 martie, incepand cu ora 09:00, copiii intre 7 si 14 ani sunt invitati la preselectiile Vocea Romaniei Junior! Duminica, tot de la ora 09:00, tinerii si adultii sunt invitati sa-si faca vocile auzite in cadrul preselectiilor Vocea Romaniei!

Arata-le tuturor ca doar vocea conteaza, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor si intoarce scaunele tuturor antrenorilor!

Toti cei pentru care muzica reprezinta cea mai mare pasiune, care isi doresc sa impresioneze si sa fie ascultati de o tara intreaga, sunt asteptati weekend-ul acesta la hotelul Continental din Timisoara sa demonstreze ca ei sunt Vocea!

Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni