• PRO TV
  • PRO TV E "VOCEA ROMANIEI!" Vezi un rezumat la ce s-a intamplat in prima editie! FOTO

PRO TV E "VOCEA ROMANIEI!" Vezi un rezumat la ce s-a intamplat in prima editie! FOTO

PRO TV E <span style="color:#f00;">"VOCEA ROMANIEI!" Vezi un rezumat la ce s-a intamplat in prima editie! FOTO </span>

Marti, 27 septembrie “Vocea Romaniei” s-a auzit la ProTv si a rasunat in casele a 2 milioane de telespectatori din toata Romania

Cel mai asteptat show al toamnei s-a impus inca de la prima editie in topul preferintele telespectatorilor fiind lider absolut de audienta pe toate targeturile.

Astfel, in minutul de maxima audienta inregistrat la 22.19, pe publicul commercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, Pro Tv a obtinut 13,6 puncte de rating si 41,1% cota de piata. Asta inseamna ca in acel minut, aproape jumatate din targetul vizat de canalul ProTv urmarea emisiunea “Vocea Romaniei”.

Audienta medie inregistrata de cel mai nou show de entertainment a fost pe publicul commercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani de 9,9 puncte de rating si 30,1% cota de piata, mai mult decit dublu fata de Antena 1 care obrinea doar 4,5 puncte de rating si 13,7% cota de piata.

Clasamentul ramine neschimbat si la nivelul publicului din mediul urban cind Pro Tv a inregistrat pe perioada difuzarii emisiunii 8,7 puncte de rating si 20,8% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea doar 5,2 puncte de rating si 12,4% cota de piata

Noutatea formatului, replicile spumoase ale celor patru antrenori, dar si nivelul foarte ridicat al competitive au facut ca ‘Vocea Romaniei” sa atraga ca un magnet atentia telespectatorilor. Intr-un décor impresionat, Marius Moga, Loredana, Smiley si Horia Brenciu, cei patru antrenori ai emisiunii au oferit o interpretare originala si spectaculoasa a celebrei melodii “Don’t stop me now”. Odata sparta gheata, pe scena emisiunii au urcat concurenti unul si unul, cu potential mare de a deveni “Vocea Romaniei”. Uneori nu s-a intors nici un scaun, alteori s-au intors toate, iar antrenorii si-au expus fiecare cum a stiut mai bine atu-urile pentru care merita sa fie ales. Competitia s-a desfasurat atit pe scena, in rindul concurentilor, cit si pe scaunele rosii din piele, in rindul antrenorilor. Astfel, la finalul primei editii, Loredana are deja in echipa sa 3 concurenti, Smiley 2 concurenti, Brenciu 2, iar Marius Moga, desi parea greu de convins la inceput, a reusit sa aleaga deja 3 concurenti.

Din echipa Loredanei fac parte Aminda, o tinara de 28 de ani din Cluj care a venit la auditii insotita de mama si bunica sa si care a plecat acasa fericita pentru ca a spus ea “s-a intors cine trebuie”. Si Loredana este la fel de incintata de alegerea facuta, deoarece i-a placut foarte mult ca Aminda si-a pastrat originalitatea si a reusit o interpretare foarte personala a melodiei alese. Se pare ca numele de “Lovable” (demna de iubire) i-a purtat Amindei mult noroc si acum este in echipa mult dorita.

A doua concurenta aleasa de Loredana in echipa sa se numeste Andra Covaleov, are 31 de ani si este din Bucuresti. Participarea sa la “Vocea Romaniei” este un tribut adus tatalui sau care inainte de a muri a incurajat-o
sa nu lase sa se piarda asa o voce frumoasa.

Exact aceeasi parere a avut-o si Loredana care a felicitat-o pe Andra pentru vocea sa superba. “Vocea Andrei m-a surprins pentru ca este o voce aparte”, a marturisit Lori bucuroasa de alegerea facuta. La rindul lui, Smiley a declarat ca ar fi dorit si el sa apese pe buton, dar in momentul in care a vazut ca s-a intors Loredana si-a dat seama ca nu are nici o sansa si ca va pierde lupta inca din start.

Loredana a ales si un baiat in echipa sa, pe Dragos Chircu, cel care inainte de a urca pe scena marturisea ca si-ar dori sa se intoarca oricine, dar care a reusit sa-i convinga pe toti. Smiley s-a intors dupa doar citeva acorduri, urmat la mica distanta de Loredana. Brenciu si Moga n-au putut nici ei rezista prea mult cu spatele la scena si s-au intors in acelasi timp. Smiley s-a aratat de-a dreptul uluit de vocea lui, iar Marius Moga i-a spus ca dupa parea lui are un ambitus total aparte.

“Tu poti cinta orice, ai doar nevoie de niste piese care sa-ti imbrace vocea frumos” – a spus Marius. Daca la inceputul concursului Horia Brenciu a declarat “mi-ar placea sa antrenez o voce mai buna decit a mea”, dupa ce a auzit prestatia lui Dragos, a spus: “ asta esti tu!”. Chiar daca toate aceste declaratii au fost de-a dreptul flatante pentru el, experienta artistica a Loredanei si-a spus cuvintul, astfel ca Dragos a decis sa mearga in echipa ei.

La rindul lui, Smiley a ales in echipa sa un baiat si o fata. Stefan Stan a fost si primul concurent prezentat in editia de debut a emisiunii “Vocea Romaniei”. Chiar daca a venit insotit doar de prieteni si nu a beneficiat de suportul parintilor sai pe care i-ar fi placut foarte mult sa-i aiba alaturi, Stefan a reusit sa impresioneze publicul si antrenorii si este foarte fericit ca a ajuns in echipa lui Smiley.

Cea de-a doua concurenta din echipa lui Smiley este Brigitta, o roscata de 25 de ani din Arad care a pornit cu gindul ca daca nu va reusi sa intoarca nici un scaun se va apuca de gradinarit, dar care a reusit sa convinga nu numai un antrenor, ci pe toti patru. Foarte dezinvolta si foarte bucuroasa de aprecierea antrenorilor, Brigitta i-a avut la mina sa pe toti cei patru antrenori in momentul in care a avut de ales in echipa caruia dintre ei sa mearga. “Vorbesti mult, esti de-a mea!” – a spus Horia Brenciu, lucru insa care nu l-a ajutat prea mult. Smiley a tinut sa puncteze ca el ales-o dupa cum cinta, nu dupa cit de mult vorbeste.

“Un look nebun, o voce senzationala, se potriveste perfect in echipa mea; ea m-a ales pe mine si cred ca a facut alegerea vietii ei” a marturisit Smiley foarte emotionat si bucuros in acelasi timp. Totodata, el a rezolvat si problema diferentei de inaltime dintre ei, astfel ca s-a pus in genunchi in fata Brigittei ca sa poata vorbi ochi in ochi.

Vlad Gliga, concurentul de 22 de ani din Cluj a ajuns in echipa lui Horia Brenciu care a fost, de altfel, si singurul care s-a intors. Unica obiectie pe care a avut-o acesta a fost aceea de a-l ruga sa vina la repetitii cu mineci lungi; “singura femeie pe care ai voie s-o cuceresti, este Loredana” a mai spus antrenorul. Sosit la auditii cu mama si bunicul, Horia a tinut sa-i spuna acestuia din urma ca nepotul sau este de acum pe miini bune si poate sa stea linistit.

Cel de-al doilea concurent din echipa lui Brenciu este tot un baiat, Claudiu Mirea, de 30 de ani din Craiova. “Eu am gasit in vocea ta tot ce aveam nevoie. Caldura vocii tale poate fi caldura Vocii Romaniei” i-a spus antrenorul Horia Brenciu dupa ce l-a auzit cintind.

La finalul primei editia a emisiunii “Vocea Romaniei”, antrenorul Marius Moga are in echipa sa doi baieti si o fata. Primul ales a fost Aldo Blaga pentru care s-au intors 3 scaune. Marius Moga s-a intors primul, iar norocul i-a suris.

”Asteptam un moment ca acesta: tu poti sa devii Vocea Romaniei;” i-a spus Moga cu convingere.
Al doilea ales a fost Liviu Teodorescu, cel care i-a facut pe toti cei patru antrenori sa-si intoarca scaunele cu mult inainte de a termina de cintat. Horia Brenciu s-a luptat din rasputeri sa-l aiba in echipa sa compunind pe loc chiar si o stire de presa cu titlul: “Liviu a luat bacul si a cistigat titlul de Voce a Romaniei alaturi de Horia Brenciu” , in timp ce Smiley a marturisit sincer ca s-a intors pentru ca s-ar fi simtit realmente prost daca nu ar fi facut-o si si-a exprimat totodata dorinta de a lucra impreuna. “As fi foarte mindru sa colaborez cu tine in echipa mea”, a fost declaratia lui, iar Loredana a tinut sa puncteze: “mare lucru nu stiu daca ei te mai pot invata; putem insa sa luptam impreuna pentru a cistiga”. Marius Moga s-a aratat de-a dreptul incintat de interpretare si a pledat cu convingere: “as fi foarte onorat sa te am la mine in echipa!”.Si a cistigat!

Singura fata din echipa lui Moga se numeste Loredana Cavasdan si are 21 de ani. Chiar daca Moga s-a intors ultimul, balanta a inclinat in favoare lui. Loredana i-a vrajit pur si simplu pe toti cei patru antrenori care au apreciat-o atit pentru voce, cit si pentru personalitate. “Ai o voce foarte buna” a zis Horia Brenciu, in timp ce Smiley a considerat-o “sarita de pe fix, un om neobisnuit, cu o voce neobisnuita”.

Intrebata de catre Moga unde anume vrea sa ajunga, aceasta a raspuns cu unul dintre versurile celei mai recente melodii marca deMoga “mai sus, tot mai sus!” Chiar daca Loredana i-a garantat ca daca o va alege pe ea o va ridica la cer, iar Smiley o va duce pe Marte, Moga i-a promis ca o va face celebra aici pe Pamint. Verdictul Loredanei Cavasdan a sunat insa asa: “Fac ce-mi spune inima si-l aleg pe Moga”. “E a doua oara cind Moga imi sufla un concurent” a replicat antrenorul Horia cu naduf!

Martea viitoare, show-ul de la ProTv continua cu inca o editie de auditii pe nevazute, in care cei patru antrenori au posibilitatea sa-si completeze echipele.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni