• PRO TV
  • Loredana aduce super-concertul "Magic" la  ProTV. In aceasta noapte, de la 23:55

Loredana aduce super-concertul "Magic" la  ProTV. In aceasta noapte, de la 23:55

Loredana aduce super-concertul "Magic" la  ProTV. In aceasta noapte, de la 23:55

Loredana intra in casele telespectatorilor ProTV cu super-concertul "Magic", acelasi spectacol cu care si-a incantat fanii toamna aceasta la Sala Palatului. 

Timp de doua ore, diva – antrenoare la "Vocea Romaniei" - le va oferi celor din fata micilor ecrane un "show total, o experienta atat vizuala si auditiva, cat si emotionala", dupa cum a declarat artista. De la invitatii super-speciali, magicieni, dansatori si acrobati pana la decoruri, lumini si efecte speciale, toate elementele din spectacol au fost gandite si coordonate perfect timp de sase luni pana sa fie puse in scena.

"O spun cu mandrie si cu bucurie ca este cel mai complex si mai performant show al meu si, cred, show romanesc. E un show cu care pot sa merg oriunde in lume. Este o investitie foarte mare si n-am precupetit niciun efort ca sa le ofer o experienta unica, inimaginabila si magica fanilor mei. Voi sarbatori dragostea, acest sentiment magic, de a carui lipsa cred ca sufera cel mai tare omenirea in ziua de azi, poate mai mult decat de foame si de frig. Este sentimentul care m-a calauzit si ma va calauzi intotdeauna. Muzica fara dragoste nu se poate si vreau sa le daruiesc fanilor mei toata dragostea pe care o merita", spune Lori.

Sambata noapte, 4 ianuarie, de la 23:55, Loredana va canta zeci de piese, va schimba tinute inspirate de culturi de pe toate continentele si ii va avea alaturi pe muzicieni din cele mai diverse genuri, printre care Cornel Ilie de la Vunk si Cabron, totul in super-concertul "Magic", la ProTV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni