• PRO TV
  • Recomandarile saptamanii pe voyo.ro: “Ultimul Samurai” si “Tanara Victoria”

Recomandarile saptamanii pe voyo.ro: “Ultimul Samurai” si “Tanara Victoria”

Recomandarile saptamanii pe <span style="color:#f00;">voyo.ro</span>: “Ultimul Samurai” si “Tanara Victoria”

Saptamana aceasta, voyo.ro recomada utilizatorilor sai patru filme mult premiate, cu subiecte pe cat de diferite, pe atat de captivante. De la “Ultimul Samurai” la “Mesaj pentru tine”, propunerile voyo.ro pentru saptamana aceasta vor fi placul iubitorilor tuturor genurilor.

Last Samurai” (“Ultimul Samurai”, 2003) este povestea capitanului Nathan Algren, interpretat de Tom Cruise, un veteran al razboiului civil american, care ajunge intr-o Japonie dezbinata de lupta intre traditie si nou. Nominalizata la premiile Oscar la patru categorii si la Globurile de Aur la trei sectiuni, productia a necesitat doi ani grei de pregatire pentru Tom Cruise, care a luat in acest timp lectii de lupta cu sabia, dar si de limba japoneza. In timpul filmarilor, Cruise a fost la un pas sa fie ranit cu o sabie de catre colegul sau de platou, Hiroyuki Sanada, incidentul fiind evitat de prezenta de spirit a acestuia din urma care s-a oprit cu sabia la cativa centimetri de gatul lui Tom.

Young Victoria” (“Tanara Victoria”, 2009) este o drama istorica despre primii ani de domnie ai reginei Victoria. Castigator in 2010 al unui Oscar pentru cele mai spectaculoase costume, filmul urmareste pasionala poveste de iubire dintre Victoria si printrul Albert, dar si momentul incoronarii acesteia, la numai 18 ani.

Unul dintre producatorii filmului este chiar Sarah Ferguson, iar fiica sa, printesa Beatrice de York, are o scurta aparitie in aceasta productie. Cele mai multe filmari interioare au avut loc la Castelul Belvoir din Leicestershire, iar unul dintre paturile care apar la filmare a fost folosit chiar de regina Victoria, in 1843, cand a vizitat castelul. Fiecare rochie purtata in film de Emily Blunt, actrita care o interpreteaza pe Victoria, a fost asigurata pentru 10.000 de lire sterline.

You’ve Got Mail” (“Mesaj pentru tine”, 1998), probabil una dintre cele mai urmarite si iubite comedii romantice ale anilor ’90, este disponibila saptamana aceasta pe voyo.ro. Meg Ryan si Tom Hanks sunt protagonistii unei intalniri neasteptate, care le va schimba viata pentru totdeauna. El, Joe Fox, este proprietarul unui lant de librarii moderne, cu preturi avantajoase, un bar si o oferta variata de carti, care isi elimina competitorii ca un adevarat rechin. Ea, Kathleen Kelly, este proprietara unei mici librarii din New York, in care se vand carti pentru copii. Iar viata are o surpriza de proportii pentru ei.

"Brüno” (2009), scandalos si obscen, de-a dreptul socant si incredibil de amuzant, este un fashion reporter gay care si-a propus sa ajunga ”cel mai celebru austriac de la Hitler incoace”. Este gazda unei faimoase emisiuni TV, este obisnuit cu celebritatea, are fani si totul ii merge ca pe roate pana in clipa in care afla ca emisiunea ii este scoasa din grila de programe.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni